NetSpeed mi Türk Telekom mu?

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an oturduğum yerde Türk Telekom'un fiber altyapısı bulunuyor ve internet bağlatacağım. Normalde Türk Telekom bağlatmak isterdim ama fiber internetin fiyatları pahalı geldi. Türk Net'i düşündüm fakat altyapım bakır altyapı olmadığından bağlatamıyorum. Sonra NetSpeed'i gördüm. Fiyatları uygun geldi. Fakat altyapısı Türk Telekom'un altyapısını mı kullanıyor onu bilmiyorum. Onu söylerseniz sevinirim. Bir de siz olsanız Türk Telekom(TTNET)'i mi tercih ederdiniz yoksa NetSpeed'i mi? Belirtirseniz sevinirim.

Ne olursa olsun ben NetSpeed seçerdim. 16 Megabit hızı 60 Tl gibi bir fiyata kitlediler. ( türk telekom kitledi ) Gerekirse Türk Net ile TTNet altyapısı altından 35 Megabit hız alabiliyorsunuz. Eğer Türk net altyapısı var ise fiyat artışı yapmadan hızı 100 Megabit yapıyorlar.

Millenicom'dan hız testi yaptır birde onu dene istersen.

Ben Türk Telekom kullanıyorum hiç memnun değilim. Zaten 1 Nisan sonrası yine kota geliyormuş. Kota dolduktan sonra internet hızı düşmeyip tamamen kesilecekmiş. İnşallah 1 Nisan şakasıdır yoksa taahhütten cayıp ben de Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum.

Bende aynı durumdayım ama cayma bedeli olarak ne kadar alırlar bilmiyorum eğer bu haber gerçekse Millenicom veya diğer sağlayıcılara geçeceğim.

Bende aynı durumdayım ama cayma bedeli olarak ne kadar alırlar bilmiyorum eğer bu haber gerçekse Millenicom veya diğer sağlayıcılara geçeceğim.
Yani kardeş ben bu Türk Telekom'u gerçekten anlamıyorum. Madem kotaya tekrar geçecektin neden kotayı kaldırdın? Kota sistemine geçiyorsun bari interneti kesme hızı düşür. Bunlara aç gözlülük artık müşterilerine nasıl davranacaklarını unutturmuş. Çok pişmanım. Şu anki aklım olsa kesinlikle Türk Telekom'a geçmezdim.

Malesef sadece TTNET'in altyapısı olduğu için
Millenicom'dan hız testi yaptır birde onu dene istersen.
85 MBps'ye kadar destekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…