zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 17 Haziran 2020 #1 1 ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
1 ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2020 #2 Tam olarak modeli ne netspeedin
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 17 Haziran 2020 #3 zKEBAB dedi: 1 Ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım? Genişletmek için tıkla... NetSpeed ne veriyor bilmiyorum. Fakat modelini söylersen ona göre cevap yazalım. Berbat bir modem ise ASUS alman daha mantıklı olur.
zKEBAB dedi: 1 Ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım? Genişletmek için tıkla... NetSpeed ne veriyor bilmiyorum. Fakat modelini söylersen ona göre cevap yazalım. Berbat bir modem ise ASUS alman daha mantıklı olur.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 17 Haziran 2020 #4 cagancandas dedi: Tam olarak modeli ne NetSpeed'in. Genişletmek için tıkla... Patrixcs dedi: NetSpeed ne veriyor bilmiyorum. Fakat modelini söylersen ona göre cevap yazalım. Berbat bir modem ise ASUS alman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Sitede modeli yazmıyor yazan yazı şu Link
cagancandas dedi: Tam olarak modeli ne NetSpeed'in. Genişletmek için tıkla... Patrixcs dedi: NetSpeed ne veriyor bilmiyorum. Fakat modelini söylersen ona göre cevap yazalım. Berbat bir modem ise ASUS alman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Sitede modeli yazmıyor yazan yazı şu Link
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 17 Haziran 2020 #5 zKEBAB dedi: 1 ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım? Genişletmek için tıkla... Netspeed kullandık ve bize modem falan vermedi. DSL bir hat kullanacaksanız size de vermez. Fiber hatlarda zaten verdikleri modemi kullanman zorunlu.
zKEBAB dedi: 1 ay sonra taahhütüm bitiyor. NetSpeed'e geçeceğim. NetSpeed'in verdiği modem kullanılır mı yoksa ASUS N16 mı alayım? Genişletmek için tıkla... Netspeed kullandık ve bize modem falan vermedi. DSL bir hat kullanacaksanız size de vermez. Fiber hatlarda zaten verdikleri modemi kullanman zorunlu.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Haziran 2020 #6 zKEBAB dedi: Sitede modeli yazmıyor yazan yazı şu Link Genişletmek için tıkla... Fiber altyapıda mısın?
zKEBAB dedi: Sitede modeli yazmıyor yazan yazı şu Link Genişletmek için tıkla... Fiber altyapıda mısın?
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 17 Haziran 2020 #7 Ben de netspeed kullanıyorum ama hiç modem mevzusu geçmemişti. Tabi bu 1.5 yıl önceydi. Keenetic Extra DSL A 1200 öneririm. Technopat YouTube kanalında inceleme mevcut.
Ben de netspeed kullanıyorum ama hiç modem mevzusu geçmemişti. Tabi bu 1.5 yıl önceydi. Keenetic Extra DSL A 1200 öneririm. Technopat YouTube kanalında inceleme mevcut.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.138 Makaleler 2 Çözümler 16 17 Haziran 2020 #8 TeknoFix29 dedi: Fiber altyapıda mısın? Genişletmek için tıkla... VDSL2.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Haziran 2020 #9 zKEBAB dedi: VDSL2. Genişletmek için tıkla... DSL hatlarda NetSpeed modem vermiyor. Sizin kendiniz almanız gerek. Öneri olarak; Keenetic Omni DSL ve Zyxel VMG3312 T20A önerebilirim.
zKEBAB dedi: VDSL2. Genişletmek için tıkla... DSL hatlarda NetSpeed modem vermiyor. Sizin kendiniz almanız gerek. Öneri olarak; Keenetic Omni DSL ve Zyxel VMG3312 T20A önerebilirim.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 17 Haziran 2020 #10 zKEBAB dedi: VDSL2. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi DSL altyapılarda modem verilmiyor. Zatten attığın sitede de öyle yazıyor. Modem alın
zKEBAB dedi: VDSL2. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi DSL altyapılarda modem verilmiyor. Zatten attığın sitede de öyle yazıyor. Modem alın