NetSpeed nasıl?

BAR1SS

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2021
Mesajlar
74
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6700 XT
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X (İşlemci Çekirdek Sayısı: 6 Çekirdek)
İşlemci Hızı: 3.5 GHz (12 CPUs)
Anakart: A520M-A PRO
Ram: 16
Ssd: 480
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, iyi günler dilerim herkese. Yeni bir internete geçiş sağlayacağım. Şu an da Türk telekomdayım ve Türk Telekom'un yaptığı hatalar ve kötü hizmetler sonucu fikrimi başka internete geçirmek geldi. Ayda 262 TL ücret geliyor, taahhütüm bitmiş ve bu konuda bana haber etmediler. Aradığımda bizim hiçbir fikrimiz yok denildi, 2 fatura geldi mecburen 530 TL ödemek zorunda kaldım. Her neyse konumuza gelelim, direkt interneti Türk Telekom'dan kapattıktan sonra NetSpeed geçmeyi düşünüyorum. Ne kadar sürer geçmesi, güzel midir nasıldır? Önerilerinizi bekliyor olacağım. Şu anki modemim ADSL ben NetSpeed geçeceğim için çoğu güzel paket VDSL de VDSL geçebiliyor muyum? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce altyapınızı sorgulayın. VDSL ise modeminizi değiştirin en başta. Daha sonra olan hizmeti kapattırıp port kaybetme riski yaşayacağınıza doğrudan geçiş talebinde bulunun. Kendilerini de kullanmaktayım. Söyledikleri hızı sonuna kadar veriyorlar. Ping sorunum ise hiç olmadı. Türk Telekom sözleşmemin bitmesine 2 hafta kala başvuruda bulundum 5 güne internetim aktif oldu. Şu an kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı