Netspeed nasıl?

Arkadaşlar kısa zaman içerisinde TTNET sözleşmem bitiyor. Mevcuttaki paketim 24Mbps. Netspeed ile telefonda görüştüm ve 50 megabit internet hızı alabileceğimi hiçbir şey yapmadan sadece kullanıcı adı ve şifre değiştirdikten sonra kullanabileceğimi söylediler. Daha önce çevremde bu firmayı kullanan kimse olmadı. Aranızda var mı kullanan. Nasıldır ve şikayetçi olduğunuz yönleri var mıdır?

Not: Lokasyon Bahçeşehir / İstanbul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yaklaşık 3 aydır kullanıyor., memnunlar. Seneye Telekoma olan taahhütüm doluyor, nasipse bende geçmeyi düşünüyorum. Daha uygun fiyata daha güzel tarifeleri var. Müşteri hizmetleri de iyi çalışıyor. Günün her saatinde muhatap bulabiliyorlar. Siz geçmekte karar verirseniz hattınızı kapatıp öyle geçmeyin. Kullanım açıkken hattınızı taşıyın. Forumlarda bu konunun altı çiziliyor.

Teknik ekiplerine vs. ulaşmak diğer ISS'lere göre daha kolay. Müşteri Hizmetleri ve ilgileri gayet iyi. Şu ana kadar kullandığım en iyi ISS.

Bende kullanıyorum ve gayet iyi şuana kadar 1 hafta olmadı.
En önemli konu mevcut hattını kapatmadan taşıman çünkü kapattığında TT başka birine veriyor portu sonra port yok sorunuyla karşılaşabilirsin.
Geçiş formu ve sözleşmeni kendin doldurup kargoyla gönderiyorsun 48 saat içinde sms ile kullanıcı adı şifren geliyor, modem arayüzünden değiştirip keyfine bakıyorsun.

Aynen öyle dostum bana da öyle bilgi verdiler. Kısa bir süre içerisinde dolacak yüksekte bir hız veriyorlar. Geçmem mantıklı olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…