S SoulFly(Ayberk) Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 89 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #1 Selamlar, benim altyapım bana 65 Mbit verebiliyor. Ben de NetSpeed'i gördüm sizce nasıldır ve modem veriyorlar mı yoksa kendimiz mi alıyoruz?
Selamlar, benim altyapım bana 65 Mbit verebiliyor. Ben de NetSpeed'i gördüm sizce nasıldır ve modem veriyorlar mı yoksa kendimiz mi alıyoruz?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 30 Temmuz 2020 #2 Türk telekom altyapı sorgulama yapın eğer "Hipernet" destekliyor çıkarsa Millenicom daha faydalı olur sizin için.
Türk telekom altyapı sorgulama yapın eğer "Hipernet" destekliyor çıkarsa Millenicom daha faydalı olur sizin için.
3 356156 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 5 30 Temmuz 2020 #3 Netspeed 1 senedir kullanıyorum altyapınız iyiyse tavsiye ederim Türk telekom alt yapısı üzerinden veriyor modem ben kendi modemimi kullandım modemde satışı yapıyorlar diye biliyorum.
Netspeed 1 senedir kullanıyorum altyapınız iyiyse tavsiye ederim Türk telekom alt yapısı üzerinden veriyor modem ben kendi modemimi kullandım modemde satışı yapıyorlar diye biliyorum.
S SoulFly(Ayberk) Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 89 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #4 GreatestOfAlltimes dedi: Türk Telekom altyapı sorgulama yapın eğer "HiperNet" destekliyor çıkarsa Millenicom daha faydalı olur sizin için. Genişletmek için tıkla... HiperNet var. HiperNet fiber e mi girmekte.
GreatestOfAlltimes dedi: Türk Telekom altyapı sorgulama yapın eğer "HiperNet" destekliyor çıkarsa Millenicom daha faydalı olur sizin için. Genişletmek için tıkla... HiperNet var. HiperNet fiber e mi girmekte.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 30 Temmuz 2020 #5 SoulFly(Ayberk) dedi: HiperNet var. HiperNet fiber e mi girmekte. Genişletmek için tıkla... Hipernet VDSL2 oluyor Netspeedle uğraşmayın Millenicom alın.
SoulFly(Ayberk) dedi: HiperNet var. HiperNet fiber e mi girmekte. Genişletmek için tıkla... Hipernet VDSL2 oluyor Netspeedle uğraşmayın Millenicom alın.