batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #11 Güzel.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #12 Anil Alkan dedi: O zaman kullanmadıysanız neden bulaşmayın diyorsunuz? İyi veya kötü olduğunu nerden anlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş"
Anil Alkan dedi: O zaman kullanmadıysanız neden bulaşmayın diyorsunuz? İyi veya kötü olduğunu nerden anlıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş"
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #13 pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Alakası yok söylediğinizle
pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Alakası yok söylediğinizle
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #14 pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... 16 Megabit internete 100TL mi ödeyelim? Hem de 2 dakkada bir 400ms ping ile?
pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... 16 Megabit internete 100TL mi ödeyelim? Hem de 2 dakkada bir 400ms ping ile?
mstrsheakspeare Picopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 129 Yer Titan uydusunda doğalgaz hortumluyorum. 6 Ocak 2021 #15 pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Sen pahalı yahni yemeye devam et.
pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Sen pahalı yahni yemeye devam et.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 6 Ocak 2021 #16 pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Atasözlerine pek güvenme derim.
pcbozan23 dedi: Şöyle bir atasözü vardır; "Ucuz etin yahnisi pek olurmuş" Genişletmek için tıkla... Atasözlerine pek güvenme derim.
pcbozan23 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #17 mstrsheakspeare dedi: Sen pahalı yahni yemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Yo benimki pahalı sayılmaz türktelekom kullanıyorum karşılığında dünyanın en kötü internetini alıyoruz.
mstrsheakspeare dedi: Sen pahalı yahni yemeye devam et. Genişletmek için tıkla... Yo benimki pahalı sayılmaz türktelekom kullanıyorum karşılığında dünyanın en kötü internetini alıyoruz.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 6 Ocak 2021 #18 pcbozan23 dedi: TurkNet, Millenicom, NetSpeed bunların sorunları çok olur. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmayın hocam, biraz araştırın.
pcbozan23 dedi: TurkNet, Millenicom, NetSpeed bunların sorunları çok olur. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmayın hocam, biraz araştırın.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 6 Ocak 2021 #19 Bir ürünü/hizmeti kullanmayıp kötüleyenlere ve çamur atanlara forumda yaptırım getirilmeli. Böyle olmaz insanların kafalarını karıştırıyorlar. Kullananların yorumlar deneyimleri kayboluyor iş tartışmaya dönüşüyor.
Bir ürünü/hizmeti kullanmayıp kötüleyenlere ve çamur atanlara forumda yaptırım getirilmeli. Böyle olmaz insanların kafalarını karıştırıyorlar. Kullananların yorumlar deneyimleri kayboluyor iş tartışmaya dönüşüyor.
Y Yaxi1 Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 629 Çözümler 3 6 Ocak 2021 #20 Ben TurkNet almayı planlıyordum fakat sesli müşteri hizmetlerinin olmaması beni biraz rahatsı etti. Muhtemelen NetSpeed alacağım, iyiye benziyor.
Ben TurkNet almayı planlıyordum fakat sesli müşteri hizmetlerinin olmaması beni biraz rahatsı etti. Muhtemelen NetSpeed alacağım, iyiye benziyor.