SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 17 Ocak 2021 #31 k4moncik dedi: NetSpeed kullanıyorum bir sıkıntım olmadı. 35MB'lik pakette 30 MB altına hiç düşmedi upload ise genellikle 5.70 veriyorlar onun dışında CS:GO'da 60-75 ms arası Valorant'da 36 ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arada dağlar yok ama sonuçta İstanbul sunucusu 40 ping Volorant için birazcık çok değil mi?
k4moncik dedi: NetSpeed kullanıyorum bir sıkıntım olmadı. 35MB'lik pakette 30 MB altına hiç düşmedi upload ise genellikle 5.70 veriyorlar onun dışında CS:GO'da 60-75 ms arası Valorant'da 36 ms alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arada dağlar yok ama sonuçta İstanbul sunucusu 40 ping Volorant için birazcık çok değil mi?
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 18 Ocak 2021 #32 SapkaliPikacu dedi: Hocam arada dağlar yok ama sonuçta İstanbul sunucusu 40 ping volorant için birazcık çok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam daha yeni oyunu yüklemiştim Isparta da oturuyorum Valorant ping değerlerinde kaç ping iyidir emin olun bilmiyorum.
SapkaliPikacu dedi: Hocam arada dağlar yok ama sonuçta İstanbul sunucusu 40 ping volorant için birazcık çok değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam daha yeni oyunu yüklemiştim Isparta da oturuyorum Valorant ping değerlerinde kaç ping iyidir emin olun bilmiyorum.