Şuan telekom kaynaklı zam furyası tüm operatörleri etkiliyor örnek olarak turknet zam yapınca millenicom a taşıdım interneti 1 ay sonra onlarda zam yaptı.
Şu an Telekom kaynaklı zam furyası tüm operatörleri etkiliyor örnek olarak TurkNet zam yapınca Millenicom'a taşıdım interneti 1 ay sonra onlarda zam yaptı.
Hocam Millenicom'dan memnun musunuz? Ben 35 Mbps internet aldım. İlk etapta iyiydi fakat son bir haftadır müşteri giderlerini aramama rağmen bir sorun olmadığını söylüyor ama internet 10 Mbps civarında. Bu gidişle aboneliği kapatacağım.
Hocam Millenicom'dan memnun musunuz? Ben 35 Mbps internet aldım. İlk etapta iyiydi fakat son bir haftadır müşteri giderlerini aramama rağmen bir sorun olmadığını söylüyor ama internet 10 Mbps civarında. Bu gidişle aboneliği kapatacağım.
Aynı adreste TurkNet kullanırken maksimum 14Mbps alabiliyordum fakat Millenicom'a geçince hızım 24Mbps VDSL'e çıktı, arada sırada hala sorgulama yapıyorum TurkNet aynı adreste 14Mbps üstünü veremem diyor.
5 aya yakındır kullanıyorum ve oldukça memnunum. TT kullanıyordum önceden. LoL de 32 ping alırken Netspeed'de 26 alıyorum. Ayrıca davet kodu ile de 10TL indirimli şekilde fatura geliyor.