Arkadaşlar altyapım maksimum 16 MBps ADSL destekliyor. Turknet kullanıyorum ve YAPA altyapısındayım. Ama fiyat olarak daha uygun olan ve aynı özellikleri vaat eden NetSpeed markası gözüme takıldı. Bu firmayı kullanan var mı? Müşteri hizmetleri falan nasıl?
Müşteri hizmeti yok. Web sitesi üzerinden arıza kaydını oluşturuyorsunuz, kısa bir sürede dönüş sağlanıyor. Eğer YAPA altyapısındaysanız kendileri gelip bakıyor.
Türk Telekom alt yapısı ne kadar iyi ise o kadar iyiler. Kendi saha elemanları falan yok. Türk Telekom saha elemanlarına emanet. Müşteri hizmetlerinde toplasan 5 kişi anca çalışıyor ama çok iyi karşılanırsınız.
Müşteri hizmeti yok. Web sitesi üzerinden arıza kaydını oluşturuyorsunuz, kısa bir sürede dönüş sağlanıyor. Eğer YAPA altyapısındaysanız kendileri gelip bakıyor.
Türk Telekom alt yapısı ne kadar iyi ise o kadar iyiler. Kendi saha elemanları falan yok. Türk Telekom saha elemanlarına emanet. Müşteri hizmetlerinde toplasan 5 kişi anca çalışıyor ama çok iyi karşılanırsınız.
Şuan ping hariç memnunum LoL'de 43 den aşağı CS GO'da ise 80 den aşağı ping almıyorum. PUBG'da ise cidden lag oluyor yerden silahı alıyorum silah geç geliyor, kapı açıyorum açılmıyor açılıp kapanıyor. Hız değerlerim 12 MBps Download 0.80 MBps Upload. Modem TP Link TD-W8151N.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Türknette bilgim ve isteğim dışında 2 kere Online İşlemler giriş şifrem sıfırlandı.