Netspeed Nasıldır?

Netspeed hakkında bilgi sahipleri var mı acaba? 1-2 güne başvuracağız. İlk kez internet alacağız. Facebook sayfasına sordum. Hız olarak; ADSL 16, VDSL 50 Mbps dediler.

TTNET'ten geçtim. 8Mbite kadar olan paketi kullanıyorum. Aynı hat olduğu için internet kalitesinde bir değişiklik olmadı. Tek değişen faturam. Geçiş süreciyle ilgili konu açmıştım. Daha detaylı bilgi istersen göz atabilirsin.

Bu konuyu daha önce okumuştum .
Babam d-smart 40 gb internet tarifesini almış. Kaç gündür onu ikna etmeye çalışıyorum. 44 liraya 16 mbps ADSL olanı veya 50 liraya 24 mbps VDSL olanı aldıracağım. Daha önce para vermeden dayımlardan bağlanıyorduk. 1 2 dowloand hızı vardı.TTNET . Gözle görülür bie fark olur mu acaba. O internette LOL'de 17 ping alıyordum.

Son düzenleme:
Altyapı sorgulatın. Eğer yeterli altyapınız varsa hızınız yüksek olur. Bendeki gibi kötü bir alt yapınız varsa seçtiğiniz paketin bir önemi yok.

Ben 24Mbit vdsl kullanıyorum. Daha 1 hafta oldu ama gayet iyi. 22.9 download 2.92 upload alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…