Netspeed nereye şikayet edilebilir?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Netspeed internet 3 hafta boyunca bana 1 Mbps'nin bile altında bir internet sundu.
Her aradığımda bölgesel bir arızanız var en kısa sürede çözülecek dendi.
Şimdi fatura oluşturmuşlar ve faturada indirim yapmamışlar.
Buna istinaden destek kaydı açtım. Beni arayıp internetinizde kesinti değil sadece hız kaybı olduğu için indirim yapamıyoruz dediler.
Bir de bölgenizde genel bir arıza değil sadece sizde var dediler. Ben de sizi her aradığımda müşteri temsilcileriniz bölgenizde genel arıza var diyorlardı. Siz şimdi genEl bir arıza yok bölgenizde diyorsunuz dedim. Sürekli sözümü kesti telefondaki kadın.
Bunları nereye şikayet edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıkıcı değil yapıcı olmanızı öneririm. Netspeed kendi altyapısı ile hizmet satan bir firma değil, ilk olarak komşularınıza sorun onlarda hız sıkıntısı var mı diye eğer onlarda yoksa bir elektrikçi çağırarak evinizin altyapısını kontrol ettirin büyük ihtimalle kablolarınızda bir sıkıntı çıkar.

Yanlış bilgilendirmelerini ve oyalamalarını savunmuyorum.

Yıkıcı değil yapıcı olmanızı öneririm. Netspeed kendi altyapısı ile hizmet satan bir firma değil, ilk olarak komşularınıza sorun onlarda hız sıkıntısı var mı diye eğer onlarda yoksa bir elektrikçi çağırarak evinizin altyapısını kontrol ettirin büyük ihtimalle kablolarınızda bir sıkıntı çıkar.

Yanlış bilgilendirmelerini ve oyalamalarını savunmuyorum.
Şikayet var sitesine bir bakabilirsiniz binlerce kullanıcı Türkiye 'nin her yerinde aynı sorunları yaşadı.
Bir mesaj geldi ve dedilerki iyileştirm çalışmaları olacak. Ondan sonra olan oldu.
Apartmandaki kimsede problem yok alt komşunun Turk Telekom interneti sorunsuz çekiyor bizim evden bile. Kablo, zaten fiber kısa bir kısmı açıkta ki o da tavanda duruyor hiçbir dış etkene maruz kalmıyor.
Her telefonla aradığımda normalde anında açılırdı bu problem nüksettiği sıralar 40-45 dakika sürüyordu bu da bir çok kullanıcının problem yaşadığını gösterir.
Telefondaki kadın resmen bizimle bir alakası yok sorun sizinle alakalı dedi.
Bölgenizde bir genel problem yok dedi. Ben her aradığımda temsilcileriniz bölgesel problem var dediğimde sürekli lafımı kesip beni konuşturmadı.
Ben de bir süre sustum. Kadın sesimi duyabiliyor musunuz dedi. Ben de keşke duymasam dedim.

Şikayet var sitesinde neye bakarsam bakayım sadece şikayet görürüm zaten ister Apple ister Microsoft gibi büyük şirketler olsun. 😂😂😂😂😂
Kişisel olan şikayetlerden bahsetmiyorum ortada herkese atılan bir bilgilendirme mesajından sonra başlayan bir sorun ve binlerce kaybedelen kullanıcının olduğu bir şikayet söz konusu.

THH'ye şikayet edebilirsiniz. Müşteri hizmetler asla çözüm bulmaz.
Teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı