@Çağrı SANSAR @zeki kurt WT
Kod konusunda bilgi vereyim istedim. Her kod -5TL şeklinde işlenir. 12 ay süresince indirim kazanırsınız. Otomatik ödemeye vermekte fayda var çünkü iki taraftan birinde 1 gün bile gecikme yaşandığında o ayki indirim bedeli iptal oluyor. Benim şu an ayrı ayrı son tarihi 2022 Temmuz (abonelik için girdiğim kod) ve 2022 Aralık (davet ettiğim kişi) olmak üzere -10 TL indirimim bulunuyor.
Birden fazla kod kullanarak abonelik oluşturamazsınız. Bir kod ile aboneliğe başlıyorsunuz. Sonra davet kodunuzu ileterek birini Netspeedli yaparsanız -5 TL kadar daha indirim yapılıyor. Davet sayısı bildiğim kadarıyla yok.
Şunu da belirteyim QNBfinansbank (bir banka daha var Halk mı emin değilim ama Finans kesin.) internet bankacılığı üzerinde otomatik ödeme talimatı vermenizi önermem. İlk ay indirim hakkımı kaybettim bu sebeple. Eğer internet sitesi üzerinden kart bilgilerini vererek herhangi bir kart ile otomatik ödeme talimatı oluşturursanız ödeme hemen çekiliyor tercihinize bağlı olarak son ödeme tarihi ya da ay başında. Ben ay başını seçtim. 10 TL indirimi risk etmeye gerek bulmadım. Şu ana kadar da firesiz -10 TL indirim alıyorum iki davet kodunda da bir sorun yaşamadım.
Maalesef bölgeniz içinde pek bilgim yok ama şunu biliyorum ki Netspeed Türk Telekom çıkışlarını kullanıyor. Bu sebeple eğer TT çıkışlarının durumunu biliyorsanız büyük bir ihtimalle alacağınız hizmet benzer olacaktır.
Aklınızda bir soru kalırsa yardımcı olurum indirim konusunda veya başvuru konusunda.