Netspeed Oyun Performansı Nasıldır?

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum. 35Mbps'lik paketine. Türknet'e geçemiyorum. Altyapı ile ilgili sorun çıkartıyorlar. NetSpeed'de oyunlardaki performansını kullananlar yazabilir mi?

Alt yapınla alakalı firma çok fark etmiyor birde sorunsuz port a denk gelmen lazim.
Ben türknet te adsl ile 7.5 mbps 20-35 arası ping alıyordum netspeed 8 mbps kadar paketindeyim şuan 6.5 mbps 20-35 arası ping alıyorum gunun yogun saatlerinde her iss de hiz düşmesi oluyor

Merhaba. Ben altı aydan fazladır, Netspeed kullanıyorum. Bazen paket kaybı sorunu yaşadığım oldu ama hemen geçti, bu olayın altyapı ile alakalı olduğunu da düşünüyorum hem altyapı hem de firma ile alakalı. Ben ciddi ya da can sıkıcı bir durumla karşılaşmadım, mesela bir sorun olunca Facebook'tan bile yazdığınız zaman sorununuzu çözüyorlar.

En azından denemeni öneririm, taahhüt yok zaten memnun kalmazsan başka firmaya geçersin.

Netspeed standard bir kullanıcı için fena olmamakla birlikte oyun oynayan, canlı yayın izleyen ve discord/ts gibi voip programlarını kullanan insanlar için kesinlikle uygun değil. Kronik ve düzeltmeyen paket kaybı sorunu mevcut bu firmada. Oyun oynarken kanser olmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Netspeed standard bir kullanıcı için fena olmamakla birlikte oyun oynayan, canlı yayın izleyen ve discord/ts gibi voip programlarını kullanan insanlar için kesinlikle uygun değil. Kronik ve düzeltmeyen paket kaybı sorunu mevcut bu firmada. Oyun oynarken kanser olmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.
İyi günler hocam. Şimdi turknet port yok diyor baglatamiyorum. Türk Telekom desen bı ayrı. Superonline yok. Sadece milleni ve NetSpeed kalıyor. Milleni de de 120 TL kurulum ücreti var. Ne yapcami bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı