NetSpeed paket kaybı düzeldi mi?

FurkanSarıkaya

Megapat
Daha fazla  
NetSpeed bağlatmaya karar verdim ama paket kaybı vb. herkesin yaşadığı sorunlar varmış ama hala devam ediyor mu acaba? Türk Telekom'dan geçiş yapacağım. Bir de Türk Telekom ile aralarında ping farkı vs. olur mu? Şu an pingim fena değil de bozulmasını istemem.

Ben netspeed kullanıcısıyım sorunun iss kaynaklı olduguna bu gece emin oldum. Atıcağım resimlerde internetin yoğun kullanıldığı ve kullanılmadığı saatlerdeki farkı görebilirsiniz . Testleri pubg avrupa sunucusuna bağlı yaptım .

Kullandığın firmadan memnunsan bırakma bence. Ben Netspeed ile iç içeyim ama sorunlar düzeltilmedi. Aşağı yukarı 10 aydır o sorun bitiyor diğeri başlıyor. Bir türlü rayına oturtamadılar.

Kullandığın firmadan memnunsan bırakma bence. Ben Netspeed ile iç içeyim ama sorunlar düzeltilmedi. Aşağı yukarı 10 aydır o sorun bitiyor diğeri başlıyor. Bir türlü rayına oturtamadılar.
Türk Telekom'dan memnunum ama 24 Mbit sınırsız için 100 lira civarı istiyorlar dolayısıyla değiştirmek istiyorum.
Bu 17 Kasım saat 18.38' deki xDSL verilerim,

Bu da şuan ki xDSL verilerim. Sizce kaç Mbps pakete geçmeliyim?

Hat değerleriniz çok iyi. Millenicom da ilk ay ücretsiz kampanya vardı, onu deneyebilirsiniz. Aklınızda bulunması için hatırlatmak isterim. İnterneti kapatmadan taşıma yoluyla geçiş işlemini yapın, eğer kararınız kesinleşirse.

İlk attığın verilerde hat zayıflaman 48 hiç bu kadar yüksek görmemiştim. Alttakinde 7 sürekli böyle dalgalanman yoksa 50lik pakete kesinlikle geçebilirsn 75lik paketede yeter gibi gözüküyor ama senin kararın.

Bugün ara ara baktım hep bu verilere yakındı, o 48 neden olmuş nasıl olmuş bilmiyorum
Bide önce Netspeed'e geçip denesem sorun olmadığını olursa Millenicom'a geçsem geçişte sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü Netspeed Millenicom'a göre baya ucuz.

Son düzenleme:
İlk olarak benim verilerimde sizinki ile neredeyse aynı. Mesafeniz kaç metre onu merak ettim açıkçası. Müsait bir zamanınızda yazarsanız sevinirim öğrenmek için Netspeed facebook sayfanıza adresinizi yazıp kaç hız alırım şeklinde gönderin mesafeniz ve netspeed'in size vaadettiği hızı mesaj olarak atacaktır.
Netspeed gayet güzeldir ancak packet loss ve ping problemi olduğu söyleniyor bilginiz olsun düzeltilirse güzel firma. Türknet göreceli altyapısı çöp insanlar için çöp firmadır. Ben Türknet kullanıyorum açıkçası kullanmak istersen buyur gel. Burada hiç bir firmayı savunmuyorum bu arada... Milleni'ye bir firmadan geçecekken hizmet numaranızı netspeed verirse aktarımda sorun yaşamazsınız ancak Türknet'te mesela 8 haneli hizmet numaraları buda geçiş olanağı vermiyor Netspeed'e geçmeden bunu öğrenin derim veriyorsalar 10haneli hizmet numaranızı o zaman problem olmaz. Ancak bu altyapıyla Türknet daha mantıklı gibi geldi Netspeed'te 75 alırsanız belki türknet ile birlikte 80 82 alırsınız buda neredeyse 9 mbps ile indirmek varken 10 mbps'ye çıkarabilir tabi sizin kararınız isteğinize saygım var. İstediğinizi seçin

Türknet yalın internet sağlamıyor diye biliyorum o yüzden seçeneklerimin arasında maalesef yok. Santrale olan uzaklığı saat altı gibi merak edip sormuştum eğer cevap verirlerse burdan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…