Netspeed paket kaybı yaşanıyor

EmirCamwal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller. Öncelikle defalarca Netspeed'i aramama rağmen düzeltemediler, internetimde paket kaybı sorunu yaşıyorum, hat değerlerim de bunlar ve pingplotter değerlerim aşagıdadır. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış bilmiyorsam modem ısınınca olabilir bu durum olabilir altyapından kaynaklı değilse modemi kapat ısınmışsa soğuduktan sonra aç düzelir umarım.

çözebildin mi? ben de netspeed kullanıyorum buraya bölgesel kapasite arttırma çalışmaları yaptıklarından beri aynı sorunu yaşıyorum.

Başka servise geçince düzeldi mi peki, internet sağlayıcıdan kaynaklı bir sorun mu?

Ben başta TurkNet kullanırken 100 MB hız dendin 20 aldım daha sonra 10line nete geçtim şu an 85 ila 90 ortalama internet hızım.

Hocam sorununuz modemde olabilir baska bir modem ile test etme sansiniz var mı?

O ekran görüntüsünü paylaştıgım sırada modemden dolayı oldugunu öğrendim sonrasında Keenetic modeme geçtigimde de aynı sorundu firmayi değiştirdim düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…