Ali Eren Görmüş
Hectopat
Daha fazla
İnternet servis sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz bakma şansım oldu ve şu an Netspeed'in gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Internetten altyapı sorgulaması yaptığım zaman alabileceğim hızın 71 Mbps olduğunu gördüm. Netspeed'i arayıp konuştuğumda ise 71 Mbps'in alabileceğim max hız olduğunu, stabil bir internet alabilmem için hızın sabit 50 Mbps olacağını söylediler. Bana özellikle yeni fiyatları düşününce gayet uygun geldi. Ancak kafama başka bir soru takıldı. Şu an yaptıkları kampanyada 75 Mbps interneti 76 liraya veriyorlar. Bu kampanyanın bitiş tarihi 27 Aralık yani iki gün sonra. Kampanya bitiminde fiyatların ne olacağını sorduğumda bilgi veremediklerini söylediler.
Bildiğim kadarıyla eğer taahhütlü bir internet alırsam taahhütüm bitmediği sürece yapılan değişikliklerden etkilenmeyeceğim. Kampanya bitiminde yeni fiyatların bundan daha uygun olacağını düşünmüyorum. Fakat yine de sizlere sormak istedim. Sizce 6 veya 12 ay taahhütlü hiper 75 pro paketini mi almalıyım yoksa aynı paketi taahhütsüz mü almalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum, Teşekkürler
Bildiğim kadarıyla eğer taahhütlü bir internet alırsam taahhütüm bitmediği sürece yapılan değişikliklerden etkilenmeyeceğim. Kampanya bitiminde yeni fiyatların bundan daha uygun olacağını düşünmüyorum. Fakat yine de sizlere sormak istedim. Sizce 6 veya 12 ay taahhütlü hiper 75 pro paketini mi almalıyım yoksa aynı paketi taahhütsüz mü almalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum, Teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: