Netspeed rezilliği ve internet önerisi

Ben Karabük'teyim (Batı Karadeniz) hız testi yaparken Güneydoğu Anadolu bölgesi olan Gaziantep sunucularını görüyor en yakın sunucu olarak Online oyunlarda ping laneti yüzünden çıldırmak isteyen gönül rahatlığı ile kullanabilir FixNet'i.

Anadolu'da oturan bir insan için zaten iyi bir seçenek değil FixNet. Edirne ve çevresinde olan bir ilde oturmuyorsanız FixNet son tercih olmalı. Bunu söylemeyi unuttum sadece.

Sonradan buraya bakan olursa, NetSpeed'i 1 saatte 40-45 dk kullanabileceğinizi bilerek alın. Ben iptal ediyorum. Müşteri hizmetlerine bağlandığım sürede zaten sorun çözülüyor, saat başı internet 3mbpslere düşüyor. Rezillik.

Netpseed çöpune asla bulaşmayın, Allah bunlarında bunları savunaninda belasını versin, download yapmaya başlayınca hattan atıyorlar, yani sadece instagramda reels izleyecekseniz bu çöpe bulaşın, 12 günüm kaldı 3 ay dolmasına, türk telekomdan asla şaşmayın, size 400 liraya verirler ama türk telekomun yarısı kadar hizmet alırsınız, muhtemelen dükkanı kapatacaklar yol yapıyorlar simdiden, ben devletin yerinde olsam bu çakal esnaf mantığıyla iş yürüten bütün 3. Parti iss leri kapatırım, türk telekomun verdiği 1 kişilik paketi 4 kişiye satıyorlar, komşumda var internet bende niye yok, dalga geçiyorlar birde,

Çakallar sistemi kurmuş, 1 saat ip vermiyorlar, sen müşteri hizmetlerini arıyorsun o sırada çakallık yapıp ip veriyorlar, beyefendi su anda internetinoz görülüyor deyip islem yapmıyorlar, bu çöpe asla bulaşmayın, ucuz etin yahnisi bile değil bunların ederi aylık en fazla 40 lira

29 dakika müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım, internet ışığım yesil yandı suratıma kapattılar telefonu, bunların yaptığı çakallık şu, muhtemelen 300 400 lira veren önceki abonelerin hizmetlerini yavaşlatıp defolsun gitsinler diye bekliyorlar, ben zaten giderimde 3 ay süresi var gidemiyoruz,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…