Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yaşadığım bir sıkıntıyı anlatacağım ve aranızda da bu sıkıntıyı yaşayan var mı merak ediyorum.
Netspeed'in son zammından sonra başka bir internet sağlayıcısına geçmeye karar verdik ve nisan ayının 28'i, 29'u gibi Superonline'a web sitesi üzerinden başvuru yaptım. 3 Mayıs'ta da yetkili biri gelerek modem kurulumunu yaptı. Aynı gün hattımız devre dışı kalmış mı diye kontrol etmek için Netspeed paneline girdim ve tahmin ettiğim gibi hat devre dışı yazıyordu. Ben de bunu görünce iptal dilekçesini vermeye gerek duymadım zaten Superonline ve Netspeed kendi aralarında görüşerek (çünkü Türk Telekom'dan Netspeed'e geçerken bu şekilde olmuştu) halleder diye düşünmüştüm. Fakat işler beklediğimiz gibi gitmedi ve kullanmadığımız halde Netspeed bizden mayıs ayının ücretini istedi. Sonrasında 9 Haziran günü müşteri hizmetlerini aradık, durumu anlattık. Bize verdikleri cevap şu iptal dilekçesi vermediğinizden dolayı ve Superonline bizimle iletişime geçmediği için aboneliğiniz devam etmiş o yüzden ücreti ödemek zorundasınız dediler. Bizde, Superonline modem kurulumunu yaptığı gün hattımız devre dışı kalmıştı nasıl ücreti talep edebiliyorsunuz diye sorduk. Onlarda hattınız devre dışı değil aktifti yanıtını verdi. Bizde daha fazla uğraşmamak için ücreti ödedik ardından aynı gün 9 Haziran'da iptal dilekçesini mail yoluyla gönderdik Netspeed'e. Bir gün sonra yanıt geldi ve aboneliği iptal ettiler ama onlar için yeter mi? Yetmez 10 Haziran gününün parası olan 15 TL'yi de istediler
gerçekten bin pişman oldum Netspeed'e geçtiğimize umarım başka hiçbir kimse böyle bir sıkıntı yaşamaz.