Yeni taşındığım evime bir internet arıyorum.Taahhütsüz olması önemli. Bu operatörler altyapıma en uygun ve en ucuz sonuçlar çıkaranlar oldu. Deneyimlerinize göre vb. hangisi seçilmeli? Netspeed seçmeyi düşünüyorum çok fazla fiyat farkı yok aralarında diğerlerinden toplam genel hesaplarsak 200 TL falan fazladır. Hangisini önerirsiniz veya uzak dur dersiniz?
Sağ olun. Tahattütlü seçeneklerine de baktım ancak evde çok fazla durmayacağım kampayanlar genelde en az 12 aylık ama 8 ay civarı bir süre kalacağım o sebeple gereksiz 4 ay civarı ödemek istemiyorum.
Netspeed ya da Millenicom, Netspeed yüksek hızlarda iyi performans veren bir sağlayıcı diye duymuştum. Ben kendim yaklaşık 1 yıl boyunca Millenicom kullandım ve 50 Megabitlik paket için hiç sorun yaratmamıştı.
Ne yalan söyleyeyim söylediklerinin ismini bile nadiren duydum :/
Değerli dostum eğer alt yapın fiberi destekliyorsa TurkNet'i öneririm. GigaFiber olayı gerçekten bambaşka bir seviyede.
Ne yalan söyleyeyim söylediklerinin ismini bile nadiren duydum :/
Değerli dostum eğer alt yapın fiberi destekliyorsa TurkNet'i öneririm. GigaFiber olayı gerçekten bambaşka bir seviyede.
Netspeed'ya da Millenicom, Netspeed yüksek hızlarda iyi performans veren bir sağlayıcı diye duymuştum. Ben kendim yaklaşık 1 yıl boyunca Millenicom kullandım ve 50 megabitlik paket için hiç sorun yaratmamıştı.
İnceledim ancak fiyat konusunda kampanya detaylarında çok bilgi yok ilk 3 ay için 400 TL olduğunu satın alıyormuş gibi yaparken başlıkta yazarken gördüm. Ayrıca fiyatı diğerleriyle aynı geliyor tahattütsüz. Yine de teşekkürler.