Netspeed son 2 gündür internet aşırı yavaş

v1Sentius

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere son 2 gündür akşam saatlerinde internet aşırı kötü oluyor, hiçbir şey yapamıyorum. Normalde 100 üstü olan download hızım şu an 2.3, normalde 40 üstü olan upload hızım da 1.2. ping değerim 15'lerden şu an 200 üstüne çıktı nedendir sizce? Müşteri temsilcilerini de arıyorum açan yok. Değiştirmeli miyim?

Tokat'tayım bu arada.

Bende değiştirmeyi düşünüyorum, TurkNet ilk 3 ay 250 TL, daha sonrasında 500 TL şeklinde kampanya sunuyor.
İki gündür sistemleri dibe vurmuş durumda, açıklama yapmak yerine iletişimi kesiyorlar.

Bende değiştirmeyi düşünüyorum, TurkNet ilk 3 ay 250 TL, daha sonrasında 500 TL şeklinde kampanya sunuyor.
İki gündür sistemleri dibe vurmuş durumda, açıklama yapmak yerine iletişimi kesiyorlar.
Evet müşteri temsilcilerine de ulaşılamıyor. Bahsettiğiniz TürkNet aboneliği kaç Mbps?

Hocam tam olarak nerede ilk 3 ay 250 tl yazıyor ? Göremedim de. Sadece arkadaşını getir kampanyasından "İlk 1 ay ücretsiz" yazıyor.

Evet müşteri temsilcilerine de ulaşılamıyor. Bahsettiğiniz TürkNet aboneliği kaç Mbps?
Altyapı sorgularsanız alabileceğiniz hızı ve fiyatı gösteriyor.
Gigafiber başvurusu yapınca 3 aylık indirim kodu veriyor, bu kodu VDSL altyapıda kullanabiliyorsunuz, 500 TL olan fiyat 3 aylığına 250 TL'ye iniyor.

Peki netspeede yeni geçtim, 2 hafta oluyor, 3 ay dolmadan türknete geçebilir miyim? Türknet vdsl altyapı hizmeti veriyor mu? Sitesinde 499 tl yazıyor, ilk 3 ay indirimli olduğunu göremedim,

Hocam ayni sorunu bende yasiyorum son 2-3 gundur aksamlar internet o kadar berbat bir hale geliyor ki video bile izleyemiyorum. Daha da kotu hale gelirse internet saglayicisini degistirecegim buyuk ihtimalle.

Durum aynı, cevap veren yok. Şikayetim Var'a yazdım copy-paste cevap atıyorlar. Olağanüstü durum olabilirmiş, hizmet kalitelerini artırmak için çalışıyorlarmış gibisinden. Muhatap kimse yok. Adamakıllı bir açıklama yapmazlarsa şu ana kadarki iyi imajları çöpe gidecek ve müşterilerini kaybedecekler. Bu ayki faturayı ödemeyip, tüketici hakem heyetine başvuracağım.

2 sorum var, birincisi ben netspeede yeni geçtim, 3 ay dolmadan başka yere geçemezsin diyenler var doğru mu? İkincisi netspeed kapanırsa benim evde port yok, churn yapma imkanımda kayboluyor mu, çünkü benim için daha büyük sıkıntı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…