Netspeed sorunlar ile ilgilenmiyor

238950

Kilopat
Makaleler
3
Selam Technopat üyeleri.

Netspeed yaklaşık 1 hafta önce altyapı çalışması yaptı. Bu altyapı çalışmasından sonra kullanıcılar internetlerini kullanamaz oldu. Bazı sorunlar; internet ışığının kırmızı yanması, aşırı yavaşlama, IP alamama, internette dalgalanmalar, belirli sitelere hiç girememek vs. gibi şeylerdi.

Sorunlar hala devam etmekte. Müşteri hizmetlerini aradığınızda söyledikleri tek şey "modeminizi resetleyin" oluyor. Biraz bu işlerle haşır neşir olan kullanıcılar Netspeed'de zaten özellikle CGNAT sorunu olduğunu biliyor. 1 yıldır aynı 5-10 IP arasında gidip geliyorum. Bundan önce de Hindistan'dan IP vermişlerdi. e-Devlet'e girerken "yurt dışından giriş yapamazsınız diyordu" ne alaka diyordum ben de. Sonra anladım ki Hindistan IP'si tanımlamışlar.

Müşteri hizmetlerine "siz de şu şu sorunlar var" dediğinizde ise kaale bile almıyorlar. Hani deseler ki "evet şu şu sorunlarımız var müşterilerimizden özür diliyoruz kısa süre içinde çözeceğiz" eyvallah diyeceğim, olur öyle şeyler. Fakat burada doğrudan müşteri aptal yerine koyma var. Müşteri hizmetleri telefonları açmıyor, X hesaplarında yorum yapmayı bile kapatmışlar. Bu açıkça müşterileri aptal yerine koymaktır.

Ben Netspeed aboneliğimi iptal edeceğim, Netspeed'e geçmeyi düşünen arkadaşlar var ise iyice düşünüp taşınsalar iyi olur.

Yeri gelmişken bende deneyimimden bahsedeyim. Fiberde daha yüksek hızlı paketleri olduğu için TurkNet'ten Netspeed'e geçmiştim. TurkNet'te sorunsuz kullandığım hizmeti Netspeed'e geçtikten sonra 1 gün bile doğru düzgün kullanamadım. Akşam saatlerinde pingim yükselmeye ve dalgalanmaya başlıyordu, online oyunlar çile haline gelmeye başlamıştı. Her gün aynı saatte internetimde anlık kesintiler oluyordu. Defalarca müşteri hizmetleriyle konuştum, internetinizde bir sorun yok diyorlardı. 1,5 hafta kullandıktan sonra yeni kurulum ücreti ödemeyi dahi göze alıp tekrardan TurkNet'e geçtim. Keşke hiç bulaşmasaydım diyorum.

Alt segment ISS sağlayıcıları için yapabilecek pek bir şey yok. Bende Millenicom kullandırtıyorum evdekilere. Müşteri hizmetleri işlerine geldikçe anlayıp hızla yapıp aramayı sonlandırıyorlar. İyi bir altyapıda olsam TurkNet'e geri dönerim harbiden.

@238950 @n i s a @Caner Uncu @576864 öncelikle Netspeed şu ana kadar kullandıgım en iyi ISS VDSL olan altyapımı zorla Türk Telekom'a eve kadar fibere çevirtti arıza cıksa hemen açarlardı evde 10 cihaz baglanırken bile pingim 7'den yukarı cıkmıyordu ama son 3 aydır ne olduysa internet gitgide yavaşladı müsteri hızmetlerı cöktü internet yavaş olsa bile yolunu bulup hızlandırdım DNS ve IP adreslerınde buyuk sıkıntı var umursamıyorlar ama müsteriyi buyuk kayıp olacak 2 yıllık kullancıyım ben de TurkNet'e basvurdum oraya geçeceğim.

@Mehmet Akbaş 21 Ben aile evinde Netspeed kullanıyorum, ilk bağlatırken müşteri hizmetlerine ulaşma konusunda sorun çekmemiştim, kısa sürede bağlanıyordu. Şu an farklı şehirdeyim, Netspeed kullanıyordum işte iptal ettirmek için aradım ama 30 dakika sonra bağlanabildim. İptal formumu gönderdim ama günlerdir geri dönüş de yok. Umarım iptal ederler...

@Caner Uncu kanka Türk Telekom'a şikayet et beni mağdur ettiler geçişimi de yapmıyorlar işlemi hızlanıdırır.

Aynı sorunu bende yaşıyorum senelerdir kullandığım internetim son 1 gün süren altyapı çalışmasından sonra berbat hale geldi. Bende Netspeed kullanıcısıyım fakat şu güne kadar çok memnundum bugün dalgalanmalardan ötürü modem üzerinde denemediğim şey kalmadı sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim. Yarın arayıp kendilerine kayıt açtıracağım yapabileceğimiz başka bir şey yok sanırım.

Ethernet ile bağlantı:

Modem Değerleri:

Düzeldi mi sizdede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…