Selam Technopat üyeleri.
Netspeed yaklaşık 1 hafta önce altyapı çalışması yaptı. Bu altyapı çalışmasından sonra kullanıcılar internetlerini kullanamaz oldu. Bazı sorunlar; internet ışığının kırmızı yanması, aşırı yavaşlama, IP alamama, internette dalgalanmalar, belirli sitelere hiç girememek vs. gibi şeylerdi.
Sorunlar hala devam etmekte. Müşteri hizmetlerini aradığınızda söyledikleri tek şey "modeminizi resetleyin" oluyor. Biraz bu işlerle haşır neşir olan kullanıcılar Netspeed'de zaten özellikle CGNAT sorunu olduğunu biliyor. 1 yıldır aynı 5-10 IP arasında gidip geliyorum. Bundan önce de Hindistan'dan IP vermişlerdi. e-Devlet'e girerken "yurt dışından giriş yapamazsınız diyordu" ne alaka diyordum ben de. Sonra anladım ki Hindistan IP'si tanımlamışlar.
Müşteri hizmetlerine "siz de şu şu sorunlar var" dediğinizde ise kaale bile almıyorlar. Hani deseler ki "evet şu şu sorunlarımız var müşterilerimizden özür diliyoruz kısa süre içinde çözeceğiz" eyvallah diyeceğim, olur öyle şeyler. Fakat burada doğrudan müşteri aptal yerine koyma var. Müşteri hizmetleri telefonları açmıyor, X hesaplarında yorum yapmayı bile kapatmışlar. Bu açıkça müşterileri aptal yerine koymaktır.
Ben Netspeed aboneliğimi iptal edeceğim, Netspeed'e geçmeyi düşünen arkadaşlar var ise iyice düşünüp taşınsalar iyi olur.