Yaklaşık 6 ay boyunca Netspeed kullandım ve bu süreç tam bir işkenceye dönüştü. Özellikle Netspeed'in siber saldırıya uğradığı dönemde, günlerce internetsiz kaldım ve müşteri temsilcilerine bir türlü ulaşamadım. Aradığınızda bekleten, ticket açınca dönüş yapmayan bir sistem… Kısacası ortada ne hizmet vardı ne de destek.
Aslında sadece siber saldırı haftası değil, kullandığım 6 ay boyunca neredeyse sorunsuz tek bir hafta bile geçirmedim. İlk başta hatayı modemde buldular, modem değiştirdim; aynı sorun devam etti. Bu kez altyapıda problem olduğunu söylediler. Fakat daha önce Vodafone, Turkcell, Türk Telekom ve TurkNet kullanmış biri olarak şunu net söyleyebilirim: Bu sağlayıcılarla bir kez bile destek talebi açmak zorunda kalmadım.
Siber saldırının olduğu hafta artık sabrım taşmıştı ve Netspeed'i tamamen bırakıp TurkNet'e geçiş talebinde bulundum. Yaklaşık 4-5 aydır TurkNet kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum, oldukça memnunum.
Ancak bugün Netspeed'ten şaşırtıcı bir SMS aldım: TurkNet'e çoktan geçmiş olmama rağmen benden hâlâ ücret talep ediyorlar. Ne hizmet verdiler, ne sorun çözdüler; üstüne bir de kullanmadığım dönem için para istiyorlar.
Me yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Böyle bir durumda nasıl bir yol izlemeliyim?