Netspeed şu anda stabil mi?

Fozight

Kilopat
Makaleler
1
Netspeed müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, web sitesi açılmıyor. İnternet şu an berbat. Aynı durumu yaşayan var mı? Hacklendiler mi ne yaptılar?

Bir sıkıntı olduğunu fark ettim ve modeme reset atmadım. Büyük ihtimalle reset atsam internet komple gidecek.

Bu nasıl İSS yav? Geri TürkNet'e döneceğim bunlara para verilmez.

Netspeed'e ulaşabilen veya bilgisi olan var mı? Numaralarını aradığımda direkt meşgule atıyor.

Kaç saat oldu hala bir etkileşim yok Netspeed tarafında. Büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

2 saati geçti, internet hiç yok. Bağlanıyor fakat internet yok, modem internet kırmızı yanıyor. Müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor hiçbir şekilde. Umarım sıkıntılı bir durum olmaz, 15-20 dakika beklersin de 2 saati geçmesi hiç iyi olmadı. İstanbul Kartal'dayım, başka şehirlerde de sorunlar olmuş ama tüm kullanıcılar mı etkilendi anlamadım tam olarak. Acil açıklama yapsalar iyi olur.

Not: İnternet siteleri de sıkıntılı, uygulaması da açılmıyor.

Netspeed müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, web sitesi açılmıyor. İnternet şu an berbat. Aynı durumu yaşayan var mı? Hacklendiler mi ne yaptılar?

Forumda biri müşteri hizmetleri ile konuşmuş ve güncelleme var denilmiş.

Forumda biri müşteri hizmetleri ile konuşmuş ve güncelleme var denilmiş.

En azından önceden haber verselerdi SMS yoluyla ya da müşteri hizmetlerine AI olarak güncelleme ile bilgili brifing verselerdi. Çok acemiler ya da büyük bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…