Netspeed tercih edilir mi?

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 ay sonra taahhüt bitiyor dedemlerin ADSL 12 Mbps Vodafone 24 aylık interneti, sonrasında bizim eve nakil edip bölgemde 64 Mbps destekleyen VDSL'e geçiş yapacağım önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. 12 aylık indirimden de 8-9 kişi buldum ayda 80 lira indirim de yapıyor böylece. Bu şekilde daha da çekici oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aydır kullanıyorum, sadece bir kez kesinti oldu, müşteri hizmetlerini aradım 2 dakika içinde hallettiler hemen. Ayrıca müşteri hizmetlerine de hemen ulaşılıyor ve ilgililer.

Kullanıyorum ve herhangi bir problemle karşılaşmadım. 12 aylık indirimden de 8-9 kişi buldum ayda 80 lira indirim de yapıyor böylece. Bu şekilde daha da çekici oluyor.
Hocam referans kodu paylaşımı yasak uyarı yersiniz.

Altyapım dediğim gibi Max 64 Mbps destekliyor, 100 Mbps alabilir miyim yani 100 Mbps paket tanımlayamayız falan derler mi?

Altyapım dediğim gibi Max 64 Mbps destekliyor, 100 Mbps alabilir miyim yani 100 Mbps paket tanımlayamayız falan derler mi?
Büyük ihtimal derler. Gösterilen değerlerde alırsınız.

Bilmiyordum hocam mesajı düzenleyemiyorum.

1 ay sonra taahhüt bitiyor dedemlerin ADSL 12 Mbps Vodafone 24 aylık interneti, sonrasında bizim eve nakil edip bölgemde 64 Mbps destekleyen VDSL'e geçiş yapacağım önerir misiniz?

Neden tercih edilmesin ki? Bazı kullanıcılar beğenmiyor bazıları ise çok beğeniyor bu bütün internet sağlayıcılarında böyle. Tamamen adresinle alakalı iyi olup olmadığı zaten taahhüdü yok deneyip test edersiniz beğenmezseniz başkasına geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…