Netspeed ve Millenicom nasıldır?

Makaleler
7
Yer
Fake Japanese
Merhaba dostlar, TurkNet ile çok mutluyum ama son yaptıkları zam benim için fazla. ISS değiştirmeye karar verdim ve gözüme iki firma çarptı. Millenicom ve Netspeed ikisini çok duydum. Kullanıcı deneyimini benimle paylaşırsanız sevinirim. En büyük kriterim ping. Netspeed kullananlar ping değerinin yüksek olduğundan şikayet ediyor bu doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed'i bilmem ama Millenicom'u kuzenlerim kullanıyor ve gayet güzel, pingi az diyorlar.

Hocam eğer Turknet'ten memnunsanız zamlı fiyatlar gelene kadar bekleyin. Neden derseniz, diğer ISS'lerin de zam yapma ihtimali var. Haziran ayında zamlı son faturanızı ödemeden önce hangi ISS en uygun ise ona geçersiniz. Zaten Haziran'a kadar eski fiyattan kullanacaksınız.

Ayrıca ben 2 sene önce Turknet'ten Netspeed'e geçtim. Altyapım bildiğimiz basit VDSL olduğu için aldığım internet performansı aynı. Ancak Turknet'ten farklı olarak, Netspeed'de müşteri temsilcisine ulaşmak çok daha kolay.

Yahu daha zam yok bir bekleyin Haziran ayına kadar kim öle kim kala.

Yahu daha zam yok bir bekleyin Haziran ayına kadar kim öle kim kala.
Hocalarım biliyorum ama şimdiden araştırmaya başladım. Mayısa kadar kullanıp sonra geçeceğim.

NetSpeed Kırıkkale'de kullananı görmedim. Millenicom ve TurkNet sıkça tercih edilen ISS'ler. Millenicom arkadaşım kullanıyor ama NetSpeed'e göre bir tık pahalı.

NetSpeed ve Millenicom da zam yapacaktır ama TurkNet kadar zam yapacaklarını sanmıyorum.

Millenicom kullandığım süre boyunca internetimin gittiğini hatırlamıyorum bir hata yapıp Netspeed geçmiştim ucuz diye cumartesi internetim %70 yavaşlıyordu salı günü düzeliyordu şikayet açtığım da elektrikci cağırın demişlerdi şu an millenideyim rahatım.

Turknet'te iyi hizmet alıyorsan çıkmamanı öneririm diğer firmalarda çok yakında zam yapacaklardır. Ama çıkmayı düşünüyorsan Netspeed öneririm Millenicom'a bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…