Netspeed ve TP-Link modem

spekülatör

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Türk Telekom'un 16Mbps'lik paketini kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Netspeed VDSL 100Mbps paketine geçeceğim ancak elimdeki modem Türk Telekom'dan aldığım TD-W9970V3 modeli. 100Mbps destekliyor yazıyor ama emin değilim. İletişime geçtiğimde bölgemde 100Mbps destek var ancak modemden dolayı tam verim alabilir miyim emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

O ürün aslın bu, içlerindeki kart aynı.
Sayfadaki bilgilere göre VDSL destekliyor. 100Mbps

Bu işi anca şöyle anlarsın. Bağlantının kurarlar ve test yaparsın hızı görürsün. Düşük çıkarsa 2. El den ucuza modem bulabilirsin aslında. Yada İssden istersin ama pahalı gelir.

Bu tarz yeni firmalar pek iyi değiller. Birkaç gün önce millenicom vdsl 100Mbps paket ve modem aldım. Evin yeryerinde çekeceğini söyleyerek modemi bilgisayarın olduğu odaya koydular. Sadece 2 odada çekiyor. Odadan çıkıp koridora dahi geldiğinde çekmiyor. Aradığımda muhattap bulamıyorum. Modem yerini değiştirmek için gelecek ekip ücretli diyorlar. Şimdi 14 günlük hakkımı kullanıp ayrılacağım. Hiç bulaşma böyle yeni firmalara. Türknet veya Superonline'a bakabilirsin.

Araştırdığımda çoğunluğun memnun olduğunu, müşteri hizmetlerinin çabuk cevap verdiklerini söylediler. Bilhassa Superonline ve TurkNet bana pahalı geldi.

Ben de memnunum, ama yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Eski internetini iptal ettirmeden geçersen kurulum ücreti yok. Ben TurkNet'ten geçtim. Bir de ek bilgi, geçiş aşamasında internet kesilmedi. Netspeed aktif olup bana kullanıcı adı ve şifre gönderildiğinde, TurkNet aboneliğimdeki internet henüz kesilmemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
O modemle kablolu olarak 100 Mbit alabilirsin ancak Wi-Fi hızı max. 40-45 Mbit'i görüyor. 75 Mbitlik bir paketteyim ancak Wi-Fi üzerinden ayarları yapmama rağmen tam hızı alamıyorum. Çünkü 5 Ghz bandı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…