NetSpeed ve TurkNet arasındaki Max hızlar neden farklı?

asinern

Hectopat
Daha fazla  

Buradaki NetSpeed.

Burası da TurkNet, aralarındaki fark neden ikisi de alabiliceğim maksimum hız?

Farklı değil, sadece paket fiber paket olduğu için 100'e kadar destekliyorsa veririz diyor. Fakat 75 destekliyor. Turknette alsanız 75 hız alabilirsiniz max.

100Mbps'e kadar demesi onu desteklediği anlamına gelmiyor diye biliyorum ,desteklenen en yakın hızlardaki internet.

Benim de aynen bu şekil ikisi de. Ben TurkNet'e geçiş sürecindeyim.
Farklı değil, sadece paket fiber paket olduğu için 100'e kadar destekliyorsa veririz diyor. Fakat 75 destekliyor. TurkNet'te alsanız 75 hız alabilirsiniz Max.

Hocam benim de bu şekilde fakat GPON fiber 1 GBPS desteklemiyor muydu ? GPON Fiber kullanıyorum.

Farklı değil, sadece paket fiber paket olduğu için 100'e kadar destekliyorsa veririz diyor. Fakat 75 destekliyor. Turknette alsanız 75 hız alabilirsiniz max.
Hayır yanlış bilgi, netspeed fiberde en fazla 75mbps veriyor, türknet kullanırsanız 100mbps alabilirsiniz.

Hayır yanlış bilgi, netspeed fiberde en fazla 75mbps veriyor, türknet kullanırsanız 100mbps alabilirsiniz.
Arkadaş kampanya fotoğrafını atmak yerine TürkNet alt yapı sorgulama fotoğrafını atsaydı daha bariz düzgün cevaplar verebilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…