TurkNet'ten geçiş yapacağım.
Altyapım VDSL.
Hangisini önerirsiniz?
İmkanınız varsa sebebiyle birlikte.
Kullanan arkadaşlar detaylarıyla anlatırsa çok sevinirim.
TurkNet'ten geçiş yapacağım.
Altyapım VDSL.
Hangisini önerirsiniz?
İmkanınız varsa sebebiyle birlikte.
Kullanan arkadaşlar detaylarıyla anlatırsa çok sevinirim.
Netspeed öneririm, kullanmaya başlayalı birkaç ay oldu müşteri hizmetleri çok iyi bir sorununuz olduğunda ilgisiz kalmıyorlar, Online oyun oynarken de herhangi bir kopma veya başka bir sorun yaşamadım.
Merhaba sevgili dostlar, bu blogda 2 yılı aşkın süredir kullandığım TurkNet'ten GIBIRNet'e geçişim ve 3 aylık kullanımımdaki deneyimlerimden bahsedeceğim. Öncelikle şundan bahsedeyim, TurkNet kullandığım süre boyunca gayet memnundum ancak...
Netspeed kullanicisiyim. Oyunlarda kopma yasamadim hic. En sevdiğim yonu sizinle ilgilenen musteri hizmetleri var. Aninda yardımcı olup sorununu gideriyorlar.
Merhaba sevgili dostlar, bu blogda 2 yılı aşkın süredir kullandığım TurkNet'ten GIBIRNet'e geçişim ve 3 aylık kullanımımdaki deneyimlerimden bahsedeceğim. Öncelikle şundan bahsedeyim, TurkNet kullandığım süre boyunca gayet memnundum ancak...
Evet, zamlı fiyatlar bu şekilde. Şimdilik planlarında zam yokmuş. Farklı bir kaynağa göre de yılbaşına kadar bu fiyatlar kalacak diye duydum ama emin değilim.