crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #11 stvwolf dedi: Arkadaşlar altyapım 80 Mbps ve en fazla 85 TL ödeyeceğim bir paket düşünüyorum. Şu anda en uygun GIBIRNet ama güvenemedim. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... TurkNet tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
stvwolf dedi: Arkadaşlar altyapım 80 Mbps ve en fazla 85 TL ödeyeceğim bir paket düşünüyorum. Şu anda en uygun GIBIRNet ama güvenemedim. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... TurkNet tavsiye ederim.
tevfix Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 19 19 Mayıs 2021 #12 6 aydır GIBIRNet kullanıyorum şu ana dek bir problem yaşamadım Valorant, CS:GO, LoL gibi oyunlarda ping değerleri gayet başarılı ve şirket oyunculara önem veriyor.
6 aydır GIBIRNet kullanıyorum şu ana dek bir problem yaşamadım Valorant, CS:GO, LoL gibi oyunlarda ping değerleri gayet başarılı ve şirket oyunculara önem veriyor.