NetSpeed vs Millenicom

Yer
İzmir
Taşınma durumumuz olduğu için taşınacağımız site, altyapı olarak sadece Türk Telekom destekliyor. O yüzden sadece Millenicom, NetSpeed veya TurkNet kullanabilirim. TurkNet'i eklemememin sebebi çok fazla şikayet olması. Millenicom mu daha iyidir yoksa NetSpeed mi? Daha çok oyun oynayağım için ona göre bir şey olmalı. NetSpeed'te 75 Mbps download 100 TL, Millenicom'da 100 Mbps download 110 TL. Hızda günün herhangi bir saatinde düşüş olmaması ve stabil olması çok önemli. Ayrıca altyapı sorgulamada site girilemiyor, o yüzden kaç Mbps desteklediğini göremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Not: Site, İzmir Ataşehir Modern 1.

Son düzenleme:
Altyapi sorgulamayi baska bir dite uzerinden yapin yani TurkTelekom sitesinden de ogrenebilirsiniz. Aktif olarak Milleni 100Mbps paketinin kullaniyorum ve oldukca memnunum. Gun icerisinde bir dusus yasanmiyor.

100 Mbps verdikleri için Millenicom ama TürkNet'i sorgulattınız mı? İzmir'in bazı yerlerinde Gigafiber var.

Son düzenleme:
Millenicom kullanıyorum. Bana 50 Mbps verebilen tek firma oldu. Diğerlerinin desteği gözükmedi. Genel olarak memnunum. Altyapı iyiyse sıkıntı olmaz. Her firma için bolca şikayet bulabilirsiniz. Millenicom ile arayıp görüşün.

Hocam Fastpatch modu hakkinda ne yapilabilir? Milleni kullaniyorum ve altyapim yeni olmasina ragmen halen ortalamanin 10–20 deger ustunde ping aliyorum. Bir arkadas Milleni‘yi arayip Fastpatch moduna almalarini soyledi.

Hocam Fastpatch modu hakkinda ne yapilabilir? Milleni kullaniyorum ve altyapim yeni olmasina ragmen halen ortalamanin 10–20 deger ustunde ping aliyorum. Bir arkadas Milleni‘yi arayip Fastpatch moduna almalarini soyledi.
Bu konu hakkında bilgim yok.

Peki hocam altyapı iyi mi değil mi nereden öğrenebilirim?

Arayıp görüşün. Alabileceğiniz hızı öğrenin. Daha sonrası ise denemeye kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…