Netspeed vs Millenicom

Daha fazla  
35 Mbps'lik VDSL düşünüyoruz. Normal kullanıcı için hangisi önerirsiniz? Netspeed seçersek net Fast Smart tarifesini düşünüyoruz. En azından evde olunmayan zamanlar da 100GB kota geçilmez diye düşünüyoruz dolayısıyla fatura düşük gelir gibi.

Bence kesinlikle Netspeed. Zaten kotayı geçseniz bile en fazla normal tarife kadar ödüyorsunuz. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Netspeed dışında Gıbırnet'i de öneririm.

Kaç kişiniz? Eğer halihazırda bir internetiniz varsa hızı ne ve aylık ne kadar kullanmışsınız?

Halihazırda genelde 2 kişi. 90 GB civarları genelde kullanılıyor. 35 Mbps lik hız.

Bence kesinlikle Netspeed. Zaten kotayı geçseniz bile en fazla normal tarife kadar ödüyorsunuz. Müşteri hizmetleri de oldukça iyi. Netspeed dışında Gıbırnet'i de öneririm.
Bir arıza da online işlemlerden de bakıyorlar mı?

Geçtiğimiz pazartesi günü NetSpeed'e geçtim ben TurkNet'ten. O süreden bu yana halihazırda bir ping problemi veyahut kopma yaşamadım. NetSpeed önerebilirim. Aşağıdaki değerleri alıyorum.

İnternet sitesi üzerinden geçiş oluyor mu yoksa telefonla mı? Geçiş sırasında sürekli Netspeed arıyor mu? Sürekli arıyorsalar rahatsız edici buluyorum da.

Siz onları arıyorsuz "444 0 217" numaralı telefondan. Farklı bir ISS'den geçeceğinizi belirtiyorsunuz, evrakları konuşarak hazırladıktan sonra size mail olarak gönderiyorlar. Daha sonra o evrakların çıktısını alıp anlaşmalı 2 kargoları var. O kargolar üzerinden ücretsiz gönderiyorsunuz ve işleminiz maksimum 48 saat içinde internetiniz kesilmeden oluyor. İnternetin kesilme olayı sadece yeni kullanıcı adınız ve şifrenizi modeme girerken oluyor. Dilerseniz indirim kodumu da paylaşabilirim.

Tamam hocam. Çok sağ ol. Geçmeyi tam kafaya koyarsak seni haberdar edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…