S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Halihazırda Netspeed kullanıyorum 35/6 olan paketimde 14/2 gibi bir hız alıyorum, üstüne üstlük herhangi bir sorunda servis çok umursamaz davranıyor. Türk Telekom'a geçsem daha ilgili davranırlar mı?
Halihazırda Netspeed kullanıyorum 35/6 olan paketimde 14/2 gibi bir hız alıyorum, üstüne üstlük herhangi bir sorunda servis çok umursamaz davranıyor. Türk Telekom'a geçsem daha ilgili davranırlar mı?
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 23 Kasım 2023 #2 Türk Telekom'da iyi değil.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.630 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 Netspeed ilgili aslında ama bilemedim.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #4 Paul Walker dedi: Netspeed ilgili aslında ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Netspeed iyi aslında. Türk Telekom asla önermem. TürkNet, Kablonet ya da Millenicom öneririm.
Paul Walker dedi: Netspeed ilgili aslında ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Netspeed iyi aslında. Türk Telekom asla önermem. TürkNet, Kablonet ya da Millenicom öneririm.
MaskülenBiri Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 332 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 Gentos dedi: Netspeed iyi aslında. Türk Telekom asla önermem. TürkNet, Kablonet ya da Millenicom öneririm. Genişletmek için tıkla... Aman hocam millenicom pişmanlıktır 35 mps diye bağladılar hızı 10 mps'yi geçmiyor.
Gentos dedi: Netspeed iyi aslında. Türk Telekom asla önermem. TürkNet, Kablonet ya da Millenicom öneririm. Genişletmek için tıkla... Aman hocam millenicom pişmanlıktır 35 mps diye bağladılar hızı 10 mps'yi geçmiyor.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #6 MaskülenBiri dedi: Aman hocam millenicom pişmanlıktır 35 mps diye bağladılar hızı 10 mps'yi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanan 2 arkadaşım vardı, ikisi de 100 Mbps kullanıyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu.
MaskülenBiri dedi: Aman hocam millenicom pişmanlıktır 35 mps diye bağladılar hızı 10 mps'yi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullanan 2 arkadaşım vardı, ikisi de 100 Mbps kullanıyordu ve hiçbir sıkıntı yoktu.
S SSamet07 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #7 Morgan.jones dedi: Türk Telekom'da iyi değil. Genişletmek için tıkla... zamlardan etkilenmemek için taahhüt yapayım diyorum ama ondada eziyet çektirirler diye korku var
Morgan.jones dedi: Türk Telekom'da iyi değil. Genişletmek için tıkla... zamlardan etkilenmemek için taahhüt yapayım diyorum ama ondada eziyet çektirirler diye korku var