Netspeed vs TurkNet deneyim

RebelsOffical

Centipat
Daha fazla  
İlk zamanlar Vodafone'idi internet ona girmeyelim bayağı eski.
TurkNet'le başladıktan sonra ilk aylar sorunsuzdu, sonra kopmalar ve yavaşlama başladı. 2 günlük bir çözüm sundular sadece, sonra kendiliğinden düzeldi. Ancak her fatura çıktığında internet kopmaları ve yavaşlamalar tekrar başladı. En son kopma tam tamına 10 gün sürdü ve TurkNet sadece "ekip yönlendiriyoruz" diyerek oyaladı.

Sonrasında Netspeed'e geçme kararı alındı, araştırıldı ve başvuru yapıldı. Başvurudan kısa süre sonra arandık ve 10 dakikalık bir konuşmanın ardından, 24 saat dolmadan geçiş işlemi yapıldı ve arıza giderildi. Şu an daha fazla hız alıyoruz ve 4-5 aydır sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanıyoruz. Ayrıca hızlı bir destek ekibine sahipler.

Demek istediğim şu: TurkNet’ten daha ucuz ve sorunsuz bir kullanım yaşıyoruz. Tüm işlemler için Netspeed’e teşekkürlerimi sunarım.

Not: Netspeed geçme kararı alırsanız 360 TL indirim kodu UN1QEC 12 aylık indirim süre kampanyası hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

VDSL mi kullanıyorsunuz fiber mi?

Kopma sorunu daha çok sizin altyapınızla alakalıdır. Netspeed, PoyrazNet, Atlantisnet ve TurkNet kullandım sorun yaşamadım. Yaşadığım sorunlar pandemi zamanı Netspeed'de yaşamıştım. PoyrazNet ucuz diye kullanıyordum bazen kendilerinde sorun oluyordu. Atlantisnet de bakım çalışması hariç sorun olmadı. TurkNet'te ping bayağı düştü ve paket kaybı inanılmaz düzeldi en son bu pingi Netspeed'de alıyordum. Türk Telekom zamanı ADSL kullanınca kopma sorunum vardı. Şu an TurkNet kullanıyorum hat değerleri muazzam.

VDSL mi kullanıyorsunuz fiber mi?

Evet VDSL 100Mbps memnunuz sorunsuz ve hızlı yanıt müşteri hizmetleri konuya hakim.

Şu an 2 ay oldu sorunsuz türknetde her ay çoğunlukla fatura çıkar çıkmaz internet de kopma ve kesinti oluyordu son ödeme tarihi dolmamışken, ama Netspeed şu ana kadar sorunsuz deneyim ve konuya hakim ve hızlı çözüm müşteri hizmetleri vardı TurkNet ise daha geç ve konuya hakim değillerdi ve çözüm uzun sürüyordu alt yapılar aynı altyapı sorunu olsa hâlâ yaşardık.

Son olarak bu sürece dek mutlu sorunsuz eskisinden daha hızlı bir deneyim oldu hâlâ devam ediyoruz devamda edeceğiz gibi duruyor.
Şunu eklemek isterim altyapımız Türk Telekom zaten 2 sağlayıcıda Türk Telekom altyapısı kullanıyor o yüzden pek değişen hız yok ama artış var bunu eklemek isterim ve belirttiğim gibi daha sorunsuz hızlı ve konuya hakim bir ekipleri var.

Bende Netspeed kullanıyorum 5 senedir 5 sene boyunca 2 kere sıkıntı olmuştur o kadar tek eksisi fiberde maksimum desteklediği hız 200 Mbit.

200mbit yeterli oluyomu
Standart ev kullanıcısı için yeterli ama yok ben youtube'da canlı yayın yapacağım derseniz mecbur üst seviye paketleri seçmek zorunda kalıyorsun. Diğer firmaların 1000 mbit paketlerinin arasındaki farkta 200 250 daha az buda cazibesini yitirmesine sebeb.

Hocam turknet 1000mbit mi gerçek te 1000mbit veriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…