Bazı kişiler ping probleminden bahsediyor. Bilginiz var mı?
Ne gibi hocam?
Birkaç konuya bakıyordum TurkNet'in ping değerinin dalgalandığından bahsettiklerini gördüm. Ekstra olarak gigaspeed diye bir firma gördüm, ona bakıyordum fakat yeniler gibi duruyor ve pek güvenemedim. Tek çare TurkNet gibi duruyor.
Altyapınız iyiyse sorun olmaz. Zaten fiber mevcutmuş. Tahaahütsüz olduğu için dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Yalnız geçiş yaparken Netspeed'i iptal etmek yerine Churn ile geçiş yapın. Hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem de bu süreç zarfında internetiniz kesilmez.
Churn ne oluyor tam olarak acaba?
10 haneli hizmet numarası ile transfer başvuru yapıyorsunuz. Bu konuyu inceleyebilirsiniz:
Başka Operatörden Geçiş — TurkNet
TurkNet'e başka operatörden nasıl geçilir? Başka operatörden geçiş yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Sizin uğraşmanız gerekiyor mu? Telefon taşınıyor mu?www.turk.net
Hocam kurulum ücreti alınmıyor ve modemi geri vermiyoruz değil mi?10 haneli hizmet numarası ile transfer başvuru yapıyorsunuz. Bu konuyu inceleyebilirsiniz:
Başka Operatörden Geçiş — TurkNet
TurkNet'e başka operatörden nasıl geçilir? Başka operatörden geçiş yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Sizin uğraşmanız gerekiyor mu? Telefon taşınıyor mu?www.turk.net
Hocam kurulum ücreti alınmıyor ve modemi geri vermiyoruz değil mi?
Hocam turknet netspeeddrn geçişi kapatmış diyorlar doğru mu?
Hocam TurkNet netspeeddrn geçişi kapatmış diyorlar doğru mu?