Netspeed yine mi çöktü?

Ben dün Turknet'e geçmiş bulunmaktayım. Netspeed'i 1.5 sene sorunsuz kullandım haklarını yemeyeyim fakat son 5-6 aydır fiyat avantajının bitmesi (500TL ödüyordum), ve bu kadar ilgisiz bir firma olması dolayısıyla bıraktık. Bırakma hediyesi olarak son 10 gün faturası çıkarttılar önüme, üzücü olan interneti neredeyse 1 haftadır doğru düzgün kullanamıyor oluşumuz, destek kaydı açıyoruz fakat kapatıyorlar. Ödedim fakat hiç memnun kalmayarak, 2 senelik kullanıcıya bile bunu yapıyorlarsa bir şey diyemeyeceğim.

Eğer senin için zor olmayacaksa kapatma işlemlerini nasıl yaptın anlatabilir misin? Modem ile bir minik cihaz taktılar sanırım kutuya. Onları geri yolladın mı? Detay verebilirsen sevinirim. Ben de sonlandıracağım. Bugün yine nanay, sıkmaya başladı artık. Teşekkürler şimdiden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine saldırı altında heralde, internet çok yavaşladı oyunlara giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…