Netspeed yine mi çöktü?

Captainpirate

Megapat
Daha fazla  
Netspeed yine mi çöktü son 30 dakikadır internet yok. İnternet sitesine de girilemiyor. Hatlar düşmüyor.

Aynı durumdaydım, tam şuan internet geldi ama çok yavaş. Sağlayıcı değiştirmenin vakti geldi artık.

Evet gitti. 5 yıldır falan kullanıyorum şu siber saldırı olayından sonra toparlayamadılar.

Bu arada sorun Netspeed kaynaklı olmayabilir. İzmirde yaşayıp Türknet kullanan bir arkadaşım var onun interneti de gitmiş.

Bu uygulamaların sitelerin açılmama olayı da anlık bi yoğunluktan olabilir.

Hocam bu durum İzmir geneli için mi? Ben de İzmirdeyim Netspeed kullanıyorum daha geçeli 1 hafta ya oldu ya olmadı. İleri ki zamanlarda da böyle yapacaksa önden önlemimizi alalım bari.

Hocam bu durum İzmir geneli için mi? Ben de İzmirdeyim Netspeed kullanıyorum daha geçeli 1 hafta ya oldu ya olmadı. İleri ki zamanlarda da böyle yapacaksa önden önlemimizi alalım bari.
Netspeed eskisi kadar kaliteli değil ama bu sorun ülke genelinde muhtemelen. Bende Aksaraydayım Netspeed kullanıyorum ve internetim yok. TürkTelekom altyapısı kullanan tüm ISS lerde sorun var şuan galiba.

Normalde müşteri hizmetlerine ulaşmak için falan hiç problem yaşamazsın. Ama böyle genel bir problem olunca yetersiz kalıyor.

Hocam bu durum İzmir geneli için mi? Ben de izmirdeyim Netspeed kullanıyorum daha geçeli 1 hafta ya oldu ya olmadı. İleri ki zamanlarda da böyle yapacaksa önden önlemimizi alalım bari.

Büyük ihtimalle Türkiye geneli çünkü Sakaryada yaşıyorum, bende de yaklaşık 40dk internet yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…