Netspeed yoğun saatlerde paket kaybı ve yüksek ping problemi

Umarım öyledir. Daha kurmaya gelmediler. Bakalım onlar ne kadar zam yapacak fiyatlara. TurkNet bayağı zam yapmış.

O fiyata kullanılmaz hocam bakalım Netspeed'e ne zaman ve ne kadar zam gelecek.
1-3 iş günü içinde gelirler büyük ihtimal.

VDSL kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlar Netspeed VDSL kullanan birisiyim. Konu sahibi zaten anlatmış fakat bende dediklerini desteklemek için yaşadıklarımı anlatıyım. Bakımlardan önce saat 20 civarı TR sunucusu olmasına rağmen 100 ping ile LOL oynuyordum. Neredeyse ping sorunundan delirecektim. Bakımlardan sonra ping sorunu ciddi derecede düzeldi ama birkaç kez çok anlık ping çıktığı zamanlar oldu. Beni fazla rahatsız etmedi.

Bakım yapılmış sanırım bende neden bağlantım koptu diyordum, önceden 50 60ms %10 paket kaybı ile oynuyordum, artık 8-14ms %10-%27 paket kaybı + ani ping artışları ile oynuyorum, teşekkürler Netspeed. Öneri isteyen arkadaşlar içinde söyleyim VDSL altyapıda tercih edeceğiniz son firma olsun fiber altyapıda her firna gibi bu da sorun çıkarmıyor fakat daha ucuza seçenekler var. milleni.com düşünüyorum ben şu anda sizce nasıl?

ISS forumda gümülünce bakımlar ile düzeltmişler paket kaybını, şu an çok mutlu oldum boşda portda yoktu ISS de değiştiremiyordum.

Az önce Valorant'ta denedimde yine paket kaybı 0-5 arası oluyor düzeliyor, yine de büyük oranda düzeltmişler inşallah tamamen düzeltirler.

Son düzenleme:
Bu testi nereden yaptın hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…