@emrekrtp bu sorun genellikle VDSL için ayrıldıkları trafik noktasindaki kapasitesinin dolması ile oluşuyor.
Fiber hangi altyapıdan?
@CnrMoltiSanti CTRL+F5 atıp çerezleri temizleyin.
Ping değerleri nasıl? Sabah-akşam fark oluyor mu pingte?Üç sene Netspeed kullandım üst üste 2 kere zam yapınca bıraktım şu an İnternet kutusu telekom kullanıyorum bana göre Netspeed'ten hiçbir farkı yok 50 TL de daha ucuz.
Ben de ayrılma aşamasındayım, Netspeed hattı tamamen iptal ediyorum. TurkNet'e geçeceğim.Sırf o yüzden Netspeed'den ayrıldım. Çözümü yok maalesef.
Sabah ve öğlenleri daha iyi akşamları az miktarda fark oluyor ama bana yetiyor online oyun oynamıyorum. Türknet, Netspeed gibi firmalar gereksiz bir şekilde pahalı.Ping değerleri nasıl? Sabah-akşam fark oluyor mu pingte?
İnşallah memnun kalırsınız.Netspeed'i iptal ettim bile. Şu an evimizde internet yok. Yarın TurkNet başvurumu tamamlayacağım.
Memnun kalmazsam da sorun değil aslında. İptal ve yeni başvuru yapmamın asıl nedeni abimin değil de benim hat sahibi olmak istemem. Eski hat abimin adına kayıtlıydı.İnşallah memnun kalırsınız.
Paket kaybını ben de yaşıyorum. Youtube’da 2k/4k video açınca hissedilir derecede paket kaybı oluyor. Müşteri hizmetleriyle konuşmam da sonuçsuz maalesef…Herkese merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır Netspeed kullanıyorum ve ara ara ortaya çıkan bir sorundan bahsedeceğim. Günün yoğun olmayan saatlerinde Valorant'ta 33-37 ping ile paket kaybı olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum, az yoğun olan saatlerde ise %1-10 paket kaybı ile 45-50 ping ortalamasına yükseliyor. Çok yoğun olan saatlerde ise %25 paket kaybı ve 100+ pinge kadar yolu var.
Öncelikle indirmede bir sorun yok, ara ara hız düşüşü var ama diğerlerine kıyasla normal ve az olduğunu düşünüyorum. Ama Online oyunlarda oluşan paket kaybı ve ping problemi canımı sıkmaya başladı. Sizler de Netspeed ile böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Netspeed tarafında bir önceki zam döneminde birçok kullanıcı kazanmışlardı fiyat avantajları ile, ben bu kullanıcı kitlesini kaldıramadıklarını düşünüyorum.
Birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim: DNS değiştirme faydalı oluyor mu? İstediğimiz sitelere girebiliyor muyuz? 14 Kasım’da siteler yavaşladı mı?Üç sene Netspeed kullandım üst üste 2 kere zam yapınca bıraktım şu an İnternet kutusu telekom kullanıyorum bana göre Netspeed'ten hiçbir farkı yok 50 TL de daha ucuz.
DNS olayını bilmiyorum. İstediğimiz sitelere giriyoruz sorun olmuyor ayrıca sitelerde yavaşlama olmadı.Paket kaybını ben de yaşıyorum. Youtube’da 2k/4k video açınca hissedilir derecede paket kaybı oluyor. Müşteri hizmetleriyle konuşmam da sonuçsuz maalesef…
Birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim: DNS değiştirme faydalı oluyor mu? İstediğimiz sitelere girebiliyor muyuz? 14 Kasım’da siteler yavaşladı mı?