Erendir Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Evimizde Netspeed var fakat annemin adına abonelik. Bunu benim üzerime devretme gibi bir imkan var mı? Yoksa iptal edip yenisi mi açmak gerek?
Evimizde Netspeed var fakat annemin adına abonelik. Bunu benim üzerime devretme gibi bir imkan var mı? Yoksa iptal edip yenisi mi açmak gerek?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.737 Çözümler 121 28 Haziran 2025 #2 Erendir dedi: Evimizde Netspeed var fakat annemin adına abonelik. Bunu benim üzerime devretme gibi bir imkan var mı? Yoksa iptal edip yenisi mi açmak gerek? Genişletmek için tıkla... Ben de kendi üstüme almak istiyordum aboneliği ama sitelerindeki Chatbot'a sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi.
Erendir dedi: Evimizde Netspeed var fakat annemin adına abonelik. Bunu benim üzerime devretme gibi bir imkan var mı? Yoksa iptal edip yenisi mi açmak gerek? Genişletmek için tıkla... Ben de kendi üstüme almak istiyordum aboneliği ama sitelerindeki Chatbot'a sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi.
Erendir Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 58 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 A1peren dedi: Ben de kendi üstüme almak istiyordum aboneliği ama sitelerindeki Chatbot'a sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Eki Görüntüle 2522737 Genişletmek için tıkla... Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Bireyselden bireysele aktarım olmadığını sadece bireyselden kurumsala devir olabildiğini söylediler.
A1peren dedi: Ben de kendi üstüme almak istiyordum aboneliği ama sitelerindeki Chatbot'a sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Eki Görüntüle 2522737 Genişletmek için tıkla... Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Bireyselden bireysele aktarım olmadığını sadece bireyselden kurumsala devir olabildiğini söylediler.