Netspeed'in malum olaylarından sonra TurkNet'e geçiş yapmak istedim. Altyapım 85Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'in başvuru sayfasından adres bilgilerimi girdiğimde Max 35Mbps'e kadar alabileceğimi gördüm. TurkNet müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim maksimum 35Mbps alabilirsiniz diye...
Arkadaşlar Netspeed kullanıyorum bende bugün internetim kesilmeye kopmaya başladı destek kaydı oluşturdum ve gelen cevap. Araştırmalarıma göre 3 gündür siber saldırı varmış. Kendi Twitter hesaplarından paylaşım yapmışlar
Arkadaşlar Netspeed kullanıyorum bende bugün internetim kesilmeye kopmaya başladı destek kaydı oluşturdum ve gelen cevap. Araştırmalarıma göre 3 gündür siber saldırı varmış. Kendi Twitter hesaplarından paylaşım yapmışlar
Superonline geçin bence ben 1.5 2 senedir Superonline kullanıyorum çok memnunum. Türk Telekom'da iyidir önceden onu kullanıyordum onların da müşteri hizmetleri çok ilgili.
Superonline geçin bence ben 1.5 2 senedir Superonline kullanıyorum çok memnunum. Türk Telekom'da iyidir önceden onu kullanıyordum onların da müşteri hizmetleri çok ilgili.
Altyapı sorgularsanız alabileceğiniz hızı ve fiyatı gösteriyor.
Gigafiber başvurusu yapınca 3 aylık indirim kodu veriyor, bu kodu VDSL altyapıda kullanabiliyorsunuz, 500 TL olan fiyat 3 aylığına 250 TL'ye iniyor.