Netspeed'de internet gidip geliyor

700-800 TL + taahhüt + kota.
Upload hızları ise hiçbir yerde yazmıyor.
Şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetlerine hiç ihtiyaç bile duymadım. Oyunlarda ping sabit 15 16 bir kere fırlamadı. İnternet kesintisi oldu mu hatırlamıyorum. Upload yazıyor. Onun dışında kota yok? Taahhüt 12 ay? Genelde böyle zaten ayrıca fiyatına göre orantılı hizmet sunuyor.

4 yıldr kullanıyordum ama bu son olaydan sonra anlık bir sinirle Netspeed'den TürkNet'e geçtim, aynı fiyat aynı tarife. Sizce iyi mi yaptım kötü mü?

• Kullandığın internet sağlayıcı Millenicom ve altyapısı Türk Telekom omurgasını kullanıyor.
  • Tracert sonuçlarına göre, internet trafiğin Türk Telekom'un bazı omurga noktalarında (örneğin 212.156.X. X gibi) yavaşlıyor veya paket kaybı yaşanıyor.

• Yani kısacası sorun Millenicom veya Netspeed'de değil Telekom omurgasında asıl sorun saldırıyı yiyende Telekom'un kendisi.

Netspeed aboneliği sonlandırırken modem geri yolladınız mı? Sonrasında da onların hizmet sonlandırması ne kadar sürdü?

Superonline geçin bence ben 1.5 2 senedir Superonline kullanıyorum çok memnunum. Türk Telekom'da iyidir önceden onu kullanıyordum onların da müşteri hizmetleri çok ilgili.
Upload'un kaç?

Netspeed aboneliği sonlandırırken modem geri yolladınız mı? Sonrasında da onların hizmet sonlandırması ne kadar sürdü?

Upload'un kaç?

35'lik paket var da 100lüğe geçeceğim. Download 34 35 geziyor upload 10'un altına düşmüyor genelde 12 13.

700-800 TL + taahhüt + kota.
Upload hızları ise hiçbir yerde yazmıyor.

TurkNet ile aralarında 30 lira civarı fark olması lazım.
Netspeed'e indirimli şekilde 420 TL ödüyorum şu an.

200 Mbps paketine bugün geçtim. 3 saate geçiş işlemim gerçekleşti ve internete bağlandım. Aldığım hızlar 400 Mbps download, 25-50 arası değişen upload. İlk 6 ay 550₺ diğer kalan 6 ay ise 650₺'ye anlaştık. Bence altyapınız var ise omurga firmalara geçmek bu saatten sonra daha mantıklı. Gerek Comnet vakası gerek bu vakadan sonra ucuz etin yahnisinin yenmeyeceğini düşünüyorum.

Superonline mı? Bir de fiber mi sizin hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…