M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 6 Temmuz 2022 #11 Dontdoclap dedi: 2-3 güne millenicom da zam yapar bence. Genişletmek için tıkla... Bende ondan çekindim ve sormak istedim... enesxq dedi: 170 TL nedirki günlük kazancımın çeyreğinin çeyreği bile değil . IBAN at 170 TL göndereyim kendini uğraştırma. Genişletmek için tıkla... Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağolun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam...
Dontdoclap dedi: 2-3 güne millenicom da zam yapar bence. Genişletmek için tıkla... Bende ondan çekindim ve sormak istedim... enesxq dedi: 170 TL nedirki günlük kazancımın çeyreğinin çeyreği bile değil . IBAN at 170 TL göndereyim kendini uğraştırma. Genişletmek için tıkla... Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağolun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam...
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 6 Temmuz 2022 #12 mr_hidir dedi: Bende ondan çekindim ve sormak istedim... Eki Görüntüle 1442407 Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağ olun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam... Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
mr_hidir dedi: Bende ondan çekindim ve sormak istedim... Eki Görüntüle 1442407 Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağ olun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam... Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
Dontdoclap Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 755 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #13 mr_hidir dedi: Bende ondan çekindim ve sormak istedim... Eki Görüntüle 1442407 Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağolun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam... Genişletmek için tıkla... Hahahhahahahahaha gece gece kahkaha attım teşekkür ederim alttaki mesajınıza iyi cevap kitlemişsiniz arkadaşa.
mr_hidir dedi: Bende ondan çekindim ve sormak istedim... Eki Görüntüle 1442407 Para lazımmış hocam size... Onlyfanstan kırdınız sanırım parayı, sağolun hem dilenci değilim hem haram parayı alamam... Genişletmek için tıkla... Hahahhahahahahaha gece gece kahkaha attım teşekkür ederim alttaki mesajınıza iyi cevap kitlemişsiniz arkadaşa.