Netspeed'den Turkcell Superonline'a geçilir mi?

capybara4545

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Netspeed ile 6 aylık sözleşmem bitiyor. Şu an 200 mgbtslik tarifeyi kullanıyorum Turkcell'in bu tarifesine geçsem sizce olur mu? Bu arada bir sorum daha var benim altyapım Türk Telekom'da 1000 Mbps, TurkNet'te 100 Mbps, Netspeed'de 200 Mbps veriyor maksimum. Turkcell'de kaç verir.

Turkcell de kaç verdiğini arayarak öğrenebilirsin. Ben olsam 1000 i hangisi veriyor ise ona geçerdim.

TT 1000 hızı 780 e veriyor, Turkcell düz 700 yapmış. Fiyat farkı çok yok, hangisinin müşteri hizmeti iyi ise ben olsam onu seçerim.

Turkcell de kaç verdiğini arayarak öğrenebilirsin. Ben olsam 1000'i hangisi veriyor ise ona geçerdim.

TT 1000 hızı 780'e veriyor, Turkcell düz 700 yapmış. Fiyat farkı çok yok, hangisinin müşteri hizmeti iyi ise ben olsam onu seçerim.

Netspeed'in müşteri hizmeti kadar güzel bir müşteri hizmeti görmedim mesaj yazsam dahi 2 dakika içinde arıyorlar hız kaybı ping gibi sorunları anında çözüyorlar ama Turkcell'de 600 TL'ye 1000MGBTs varken onda 200mgbts 650 TL ben TT ise çok pahalı gereksiz pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı