Netspeed'e geçilir mi?

Hocam bence bu internet konusunda kalite her şeyden önce gelir hızdan ziyade bir sorun olduğunda çözüm süreci bağlantının kalitesi ping vs gibi konular daha mühim.

Vadedilen değere yakın değer alabilirsiniz santrale olan konumunuza göre. Bizim mesela santral buradan 20 metre falan ve 100Mbps paketten 85 90Mbps alabiliyoruz kablolu internette.
1661291205730.png
109 metre çok mu ?

https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A tavsiye edebilirim Millenicom menmunum. Hakkında açıklama yorum okursanız sevinirim 2 internet abonesiyim. TT, Milleni.
Millenicom'un VDSL paketleri yok gibi bulamadım ben

Eki Görüntüle 1493803109 metre çok mu?

Millenicom'un VDSL paketleri yok gibi bulamadım ben.

Altyapı testi yaparsanız hocam orada kaç hız diyorsa Online başvuru yapabilirsin fakat mh temsilcisi ile goruşmeniz dah doğru olacaktır. Ben VDSL kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1493803109 metre çok mu?

Millenicom'un VDSL paketleri yok gibi bulamadım ben.

109m ideal. 100Mbps paket tercih ederdim ben olsam.

Altyapı testi yaparsanız hocam orada kaç hız diyorsa Online başvuru yapabilirsin fakat mh temsilcisi ile goruşmeniz dah doğru olacaktır. Ben VDSL kullanıyorum.

109m ideal. 100Mbps paket tercih ederdim ben olsam.
NetSpeed geçersem 100 Mbps paketi alıcam zaten ama hala ya 70-80 Mbps alamazsam gibi bir tereddütüm var.

Netspeed geçersem 100 Mbps paketi alacağım zaten ama hala ya 70-80 Mbps alamazsam gibi bir tereddütüm var.

Bunun bir çözümü mevcut aboneliğiniz var ise. Lütfen hat değerlerinizi paylaşınız.

Altyapı kalitesine göre değişir, daha uzak mesafelerden iyi sonuç alanlar da var. Bir deneyin, olmadı başka firmaya geçersiniz.

709metreden 24Mbps kullanıyorum. 31Mbps bile gordum. 65Mbps'e kadar desteklendiği soylendi yakın tarihte 50Mbps paketi geçmeyi planlıyorum.

Bunun bir çözümü mevcut aboneliğiniz var ise. Lütfen hat değerlerinizi paylaşınız.
Mevcut bir aboneliğim yok
709metreden 24Mbps kullanıyorum. 31Mbps bile gordum. 65Mbps'e kadar desteklendiği soylendi yakın tarihte 50Mbps paketi geçmeyi planlıyorum.
Teşekkür ederim ilk önce Millenicom'un müşteri hizmetlerini arayıp VDSL paket var mı diye sorarım olumsuz yanıt alırsam NetSpeed'e başvururum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı