Netspeed'e geçilir mi?

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Kablonet modemiyle beraber sorun yaşattıüı için ev internetini değiştirme kararı aldım. Babam şu an 405 istiyor. Açıkçası ben öderim dememe rağmen pahalı bir şey istememesi üzerine araştırma yaptım. Sadece Türk Telekom, Kablonet ve TurkNet altyapısı var binamızda. Türk Telekom çok pahalıydı TurkNet ise 89'u 700'e satıyordu. Forumdan birinin önerisini gördüm:

Bu firma 329 gibi bizim 16 Mbps'den bile düşük fiyat sunuyor. Neden bu kadar ucuz ve eksisi falan var mı? Birisi ping falan diyor da foruma sormak istedim. Bilgili veya bu firmayı kullanmış arkadaşlar söylerse sevinirim. Ucuz ve güvenilir başka operatör kampanyası önerileriniz var ise onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

3 sene önce TurkNet kullanmaya başladım. 6 ay kullandıktan sonra fiyat artışlarından dolayı Netspeed'e geçtim ve yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. 2,5 senelik süreçte genel olarak bir sıkıntı yaşamadım fakat bu sene yazın ülke geneli bir sıkıntıları vardı. Yaklaşık 1 hafta boyunca internet sürekli gidip geldi. Onun haricinde gayet memnunum ve aktif olarak kullanmaya devam ediyorum.

Rekabet için bu fiyatları verebiliyor ve alt yapı ile telekom ilgilendiği için yatırım için telekom gibi çalışmıyor. Birde taahüt yok misal 3 ay sonra 500 tl olabilir bu yüzden fiyatlarını düşük tutuyorlar.

Bu fiyat yeni müşterilere ilk 3 ay boyunca geçerli. Sonrasında 650TL olan normal tarife ücretiyle aboneliğinize devam ediyorsunuz.

Zamaninda karsi komsumuzda Netspeed, bizde Türk Telekom vardi. Bina kaynakli bir internet arizasi yasadik bizim ekip direkt geldi çözüldü ama karsi komsuyla ayni gun talep olusturmamiza ragmen onlar 1 hafta beklemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…