Netspeed'e Geçilir mi?

10 Kasım'da Türk Telekom ile olan sözleşmem bitecek. Baktığım paket için 85 TL istediler. Aynısı, hatta biraz daha iyisi NetSpeed'de 65 TL. NetSpeed aktivasyon bedeli olarak 60 TL istiyor. Sizce ne yapmalıyım? NetSpeed iyi midir?
Benim de aralık 15 de süperonline ile sözleşmem bitiyor, bende Netspeed'e geçeçeğim en azından sözleşme yok beğenmezsen çıkarsın en güzel yanı o.

TurkNet, akşam saatlerinde yoğunluktan ötürü oluşan ping ve hız sorununa çözüm bulamadığı için önermekten vazgeçtim, Netspeed öneririm.

Eğer ben statik IP alırım fazladan 10-20₺ veririm derseniz TurkNet alabilirsiniz. CGN hakkında iyileştirme yapmaları gerekli.
Netspeed'e geçerim.. Ama Superonline nasıl utanmadan öyle bir teklif eder onu anlamadım..

Ben geçiş aşamasındayım şuan.Diğer operatörlere fazla para vermek istemiyosan,AKN derdi olmasın diyosan,sözleşme yapmak istemiyorum beğenmezsem çıkarım diye düşüncelerin varsa zaman kaybetmeden geçilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı