Netspeed'e geçilir mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Superonline kullanıcısıydım fakat taahhütüm bitti, sürekli beni arıyorlar ve taahhüt yapmamı istiyorlar. Fatura oldu 3 ay içinde 54 liradan 100 lira. Üstelik internet hızı da o kadar iyi değil. Paket 8 Mb yalnız ben max 5 Mb alabiliyorum. Kotasız ve yüksek hızlı internet olarak Netspeed'i gördüm üstelik fiyatları da iyi. Bu tarz şeyleri fazla anlayan birisi değilim ve Superonline'ı değiştirmek istiyorum. Ama asıl sorum şu; Netspeed'in fiyatları bi hayli daha iyi fakat güvenilir bir kurulum mu? Yeni modem istiyorlar mı? Müşteri hizmetleri nasıl? Ve en önemlisi Netspeed'e geçmeli miyim? Haliyle fazla adı duyulmayan bi kuruluş olduğunda çok tereddütte kalıyorum. Bu hafta içinde değiştirmem gerek. Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1.5 ay evvel geçtim hocam Netspeed e şuanlık tabiri caizse yılan gibi internet alıyorum 75 liraya 75mbs. Ancak şöyle bir konu var benim oturduğum ilçenin santrali arka binamda bundan dolayıda olabilir ben fiyata bakarak seçim yaptım her türlü üst seviye bir hizmet alacağımı biliyordum. Etrafınızdakilere bir sormanızda fayda var o muhitte nasıl diye yada Netspeed i aradığınızda onlarda alacağınız hızı sölüyor aşağı yukarı.

Hız konusunu biraz araştırdım herkes memnun kalmış. Peki hizmetleri nasıl? Ilgeniyorlar mı? Yada yukarıda belirttiğim gibi modem sıkıntısı oluyor mu?

Hız konusunu biraz araştırdım herkes memnun kalmış. Peki hizmetleri nasıl? Ilgeniyorlar mı? Yada yukarıda belirttiğim gibi modem sıkıntısı oluyor mu?
Ben kendi modemimi kullanıyorum kendi verdikleri modem nasıl bilmiyorum. Müşteri hizmetleri oldukça ilgili ve hızlı dönüşler sağlıyolar.

Müşteri hizmetlerini arıyorsun teknoloji'den gram anlamayan kadınlar açıyor seni 2 tane adam var ona bağlıyorlar herhalde sırayla çalışıyorlar her zaman ona bağlanıyorsun. Mesela seni çıldırtabilir sende nasıl iş yapıyorsunuz dersin oda sana beğenmiyorsanız kestirin der yani bünyesinde bir o kadar da cahil insanlar barındırıyor. Teknik hizmetleri yok mesela bozuldu diyelim sana yalandan santral çalışması derler ve telekomun elemanları öncelik ttnete veriyorlar, ne zaman müsait olsalar o zaman senin arızan ile ilgilenirler yani bu 10 saatte sürebiliyor 10 günde. Ama altyapın iyi ise sorun yaşamıyorsun ben kullanıyorum hızım iyi kimseyle muhatap olmuyorum yani ttnet ve superonlineden 100 kat iyidir fiyat ve hız ortada. Başlarda kopma yaşadım mesela faturayı ödüyordum modem gidiyordu nasıl bir şeyse artık çok dandik firma ama idare ediyor. İşin kısa özeti bozulmuyor ama bozulunca da 10 gün bekletir gitti diyebilirim artık şans meselesi. Eski kullanıcılara kota getirmişlerdi sonra yılbaşından sonra AKN'yi bize de kaldırdılar 35 MBit 56 TL ödüyorum. 6 yıllık TTNet müşterisiyim bana yaptıkları teklif şu; 2 yıl taahhüt, 24 Mbit hız 100 GB AKN&Kota hız düşümü 5 Mbit(5 Mbit faceye girmiyor artık rezillik yani). Önceden 55 TL diye taahhüdü uzattım bağlattım faturam 76 TL'ye kadar yükseldi 16 Mbit indirme, 75 GB AKN hız düşümü 5 Mbit ama 2.33 alıyordum upload zaten 0,20 tamamen soygun ve rezillik. Netspeed gibi firma var yapandan edenden Allah razı olsun dersin çünkü alternatifleri ortada. Arkadaş 50 TL ayda ödeyerek Superonline 8 Mbit kullanıyordu, 66 TL'ye 35 Mbit olan pakete geçirdim beni her gördüğünde Allah senden razı olsun diyor. Superonline ona altyapınız 10-15 üstü desteklemiyor diyordu diye bana inanmıyordu. Bana 16 MBit üstü alamazsın dedi TTNet sonra öğrendim ki 50 Mbit kadar alabiliyorum. Modem arayüzünden bakabilirsin. Ben çok araştırdım geçtim sana tavsiyem sağa sola bakmadan geç çünkü alternatif yok TürkNet şikayetler ortada. Akşam olunca hız düşmesi ne demektir arkadaş böyle rezillik olabilir mi TürkNet övenlerin hepsi bot hesap. Ben sorun yaşamadım ama Netflix kalite sorunu oluyor diyorlar ben şuan Netflix kullanıyorum öyle bir sorun yok, ve ping oluyor diyorlar ben oyun oynamıyorum o yüzden bir bilgim yok bunu da söyleyeyim normal kullanımda çok iyi firma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda alınan ping değeri nasıldır merak ediyorum. NetSpeed bu konuda başarılıysa bende geçmeyi düsünüyorum.

Oyunlarda alınan ping değeri nasıldır merak ediyorum. NetSpeed bu konuda başarılıysa bende geçmeyi düsünüyorum.
Bu son 10 gündür çok iyi geçen ay arada dalgalanmalar oluyodu birden düzeldi server falan mı değiştirdiler bilmiyorum sabit 20 pingde lol oynuyorum.

Bu son 10 gündür çok iyi geçen ay arada dalgalanmalar oluyodu birden düzeldi server falan mı değiştirdiler bilmiyorum sabit 20 pingde lol oynuyorum.
Bağlandığınız il ve ilçeyi öğrenebilir miyim? Ayrıca santralin evime olan mesafesini öğrenebiliyor muyum?

Bağlandığınız il ve ilçeyi öğrenebilir miyim? Ayrıca santralin evime olan mesafesini öğrenebiliyor muyum?
Ankara Keçiörendeyim ben. Arayınca ne alacağınızı söylüyolar ben santrale yakın olduğum için bunu sormaya gerek duymadım ama sizin aramanızda fayda var bilmiyorsanız şayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…