NetSpeed'e geçilmeli mi?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Finet denen kanser bir firmanın internetini kullanıyorum. 10 Mbps 50 lira iken bugün itibarıyla 60 liraya yükseltildi. Kaç gündür yavaş olması, sürekli dersten atması ciddi derecede sinirlendirmeye başladı. Bu sebeple NetSpeed'in 8 Mbps paketine geçmeyi düşünüyorum fakat olumlu yorumlar olduğu kadar olumsuz yorumlar da var. Kardeşimle benim canlı derslerim genelde çakıştığı için zaten yavaş olan internetim kökten gidiyor. NetSpeed'de böyle bir sıkıntı yaşanır mı? Altyapım 26 Mbps destekliyor fakat müşteri hizmetleri 16 Mbps alabileceğimi söyledi. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam 16 al daha iyi 66 TL'ye. Hızı tam alırsın.

Sorun yaşansa bile müşteri hizmetleri çözüyorlar deniyor. Hızın neredeyse tamamını veriyorlar deniyor. Fiyatları da ucuz oluyor. Tahattüt de yok yani istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

Sorun yaşansa bile müşteri hizmetleri çözüyorlar deniyor. Hızın neredeyse tamamını veriyorlar deniyor. Fiyatları da ucuz oluyor. Tahattüt de yok yani istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz.

Hocam altyapı çalışmasında hızım 1Mbps'e kadar düştü fakat altyapıdan sonra pingde kalktı hızımda tam 16Mbps.

Tokat listede bulunmuyor bile.
Benim için bir sıkıntı olmaz fakat babam böyle işlerle uğraşmaktan nefret ettiği için bunun ona söylerken bile çekindim açıkçası. Sanırım geçmeyi planlıyoruz.
Hocam altyapı çalışmasında hızım 1Mbps'e kadar düştü fakat altyapıdan sonra pingde kalktı hızımda tam 16Mbps.
Şu an herhangi bir sıkıntısı yok yani ? Altyapınız ne kadar destekliyor ?

TT 16 kullanıyorum 59 altyapım geldi.
TürkNet, NetSpeed arasında git gel yapıyorum.
Tabi birde Millieni.com var fakat fazla araştırma yapmadım.
Sizin görüşünüz nedir? Ne yapılmalı?

Altyapı 81Mbps destekliyor fakat ben 16 yetiyor diye 16 aldım ileride 80Mbps alacağım.
TT 16 kullanıyorum 59 altyapım geldi.
TurkNet, NetSpeed arasında git gel yapıyorum.
Tabi bir de Millieni.com var fakat fazla araştırma yapmadım.
Sizin görüşünüz nedir? Ne yapılmalı?

Hocam TurkNet mh kötü Ns'de Mh'ini aramaya 2 aydır ihtiyaç duymadım. Millenicom'da hafif TurkNet kafasında.

Altyapı 81Mbps destekliyor fakat ben 16 yetiyor diye 16 aldım ileride 80Mbps alacağım.

Hocam TurkNet mh kötü Ns'de Mh'ini aramaya 2 aydır ihtiyaç duymadım. Millenicom'da hafif TurkNet kafasında.
Teşekkür ederim. Sanırım 16 Mbps'lik tarifeye geçeceğim. Kaç gün içinde kurulum yapılıp hat açılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…