hamzaberat_1926 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Ben Netspeed'e geçmeyi düşünüyordum, buna bulaşmalı mıyım sizce?
panzer.kampfwagen Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 Şu sıralar sıkıntılıymış galiba
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.073 Çözümler 6 27 Haziran 2025 #3 hamzaberat_1926 dedi: Ben Netspeed'e geçmeyi düşünüyordum, buna bulaşmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Şu an için konuşuyorum, hayır. 3 gündür Türkiye geneli arıza var, başka İSP'lere bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamaları ne kadar doğrudur bilemem.
hamzaberat_1926 dedi: Ben Netspeed'e geçmeyi düşünüyordum, buna bulaşmalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Şu an için konuşuyorum, hayır. 3 gündür Türkiye geneli arıza var, başka İSP'lere bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamaları ne kadar doğrudur bilemem.
hamzaberat_1926 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 MacBethad dedi: Şu an için konuşuyorum, hayır. 3 gündür Türkiye geneli arıza var, başka İSP'lere bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamaları ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... Şuanda turknet kullanıyorum ve hiç çekmiyor ne oyun oynanıyor ne wp de görüntülü konuşuluyor
MacBethad dedi: Şu an için konuşuyorum, hayır. 3 gündür Türkiye geneli arıza var, başka İSP'lere bakmanızı öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklamaları ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... Şuanda turknet kullanıyorum ve hiç çekmiyor ne oyun oynanıyor ne wp de görüntülü konuşuluyor
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Haziran 2025 #5 Şuanda bir arıza mevcut, arıza çözüldüğünde öneririm fakat 2-3 gündür internetin hiç tadı yok 1mbps üstünü göremiyorum.
Şuanda bir arıza mevcut, arıza çözüldüğünde öneririm fakat 2-3 gündür internetin hiç tadı yok 1mbps üstünü göremiyorum.
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.089 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #6 die dedi: Şuanda bir arıza mevcut, arıza çözüldüğünde öneririm fakat 2-3 gündür internetin hiç tadı yok 1mbps üstünü göremiyorum. Genişletmek için tıkla... ben de bir kaç yıldır kullanıyorum memnunum fiyatı da iyi ama 3 gündür aynı şekilde yavaş ve müşteri hizmetlerine bağlanılamıyor sıkıntıda.
die dedi: Şuanda bir arıza mevcut, arıza çözüldüğünde öneririm fakat 2-3 gündür internetin hiç tadı yok 1mbps üstünü göremiyorum. Genişletmek için tıkla... ben de bir kaç yıldır kullanıyorum memnunum fiyatı da iyi ama 3 gündür aynı şekilde yavaş ve müşteri hizmetlerine bağlanılamıyor sıkıntıda.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 27 Haziran 2025 #7 Ben 2 yıldır kullanıyordum son 1 haftada soğudum, Türknet geçiyorum. 1mbit İnternet var, sürekli kesiliyor
Ben 2 yıldır kullanıyordum son 1 haftada soğudum, Türknet geçiyorum. 1mbit İnternet var, sürekli kesiliyor
hamzaberat_1926 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #8 Fallegan dedi: Ben 2 yıldır kullanıyordum son 1 haftada soğudum, Türknet geçiyorum. 1mbit İnternet var, sürekli kesiliyor Genişletmek için tıkla... Hiç geçme türknette aynı hiç çekmiyor whatsapp da görüntülü bile konuşulmuyor
Fallegan dedi: Ben 2 yıldır kullanıyordum son 1 haftada soğudum, Türknet geçiyorum. 1mbit İnternet var, sürekli kesiliyor Genişletmek için tıkla... Hiç geçme türknette aynı hiç çekmiyor whatsapp da görüntülü bile konuşulmuyor
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 28 Haziran 2025 #9 hamzaberat_1926 dedi: Hiç geçme türknette aynı hiç çekmiyor whatsapp da görüntülü bile konuşulmuyor Genişletmek için tıkla... Altyapıya göre çok değişkenlik gösteriyor maalesef, ben 3 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım. O yüzden rahatlıkla geçiyorum, zaten taahhüt yok artık sıkıntı olursa yine başka ISS geçeriz. Türk Telekom' a sıra gelene kadar daha çok ISS var haha
hamzaberat_1926 dedi: Hiç geçme türknette aynı hiç çekmiyor whatsapp da görüntülü bile konuşulmuyor Genişletmek için tıkla... Altyapıya göre çok değişkenlik gösteriyor maalesef, ben 3 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım. O yüzden rahatlıkla geçiyorum, zaten taahhüt yok artık sıkıntı olursa yine başka ISS geçeriz. Türk Telekom' a sıra gelene kadar daha çok ISS var haha