Merhaba arkadaşlar, dün TT'den Netspeed'e geçiş yaptım. Daha önce altyapı sorguladığımda 50 Mbps indirme, 8 Mbps yükleme alabileceğim gözüküyordu. Ancak dün akşam 6.14'te Speedtest üzerinden bir hız denemesi yaptım. Sonuçları aşağıya bırakıyorum.
Deneyeceğim, umarım düzelirDostum ara ayarları var onun yapmaları lazım benimde 35 diyorlardı 24 geliyordu ilk bağladıklarında sonra aradım ayarlardılar şuan 35lik pakettyim 38 39 40a kadar gidiyor.
VodafoneNet kullanıyorum.
Kontrol ettiler. Kabloda sıkıntı olduğunu ve arıza kaydı oluşturduklarını söylediler. Gelip bakacaklar.Dostum ara ayarları var onun yapmaları lazım benim de 35 diyorlardı 24 geliyordu ilk bağladıklarında sonra aradım ayarlardılar şu an 35'lik pakettyim. 38 39 40'a kadar gidiyor.
Vodafone Net kullanıyorum.
Ya ppmi salın artık ya
Tabii, akşam atabilirim ancak. Bir de nasıl bakılacağını pek bilmiyorum açıkçası.DSL bilgilerinizi paylaşır mısınız modem arayüzü üzerinden?
Hocam modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra hat değerlerini gösterdiğü bölüme girmeniz gerek.Tabii, akşam atabilirim ancak. Bir de nasıl bakılacağını pek bilmiyorum açıkçası.
Tamam, bakıp yollayacağım.Hocam modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra hat değerlerini gösterdiğü bölüme girmeniz gerek.
HırsızzzTamam, bakıp yollayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.